Сигнал за забравени фарове при отворена врата- проблем!?
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
- Status: Извън линия
Сигнал за забравени фарове при отворена врата- проблем!?
Здрасти колеги!
Някой ако знае да помогне,не ми пиука сигнала за забравени фарове при отваряне на врата. В резултат на това,вече няколко пъти забравям габаритиге включени
Къде се намира тази пищялка и какво се разсърди та замълча
Светлините в купето при отваряне на врата работят нормално само пустата плюкалка не бачка,а де.....
Някой ако знае да помогне,не ми пиука сигнала за забравени фарове при отваряне на врата. В резултат на това,вече няколко пъти забравям габаритиге включени

Къде се намира тази пищялка и какво се разсърди та замълча

Светлините в купето при отваряне на врата работят нормално само пустата плюкалка не бачка,а де.....

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
обърни внимание на поста на съсела- поне при мен проблема беше там
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 3%EC%E5%F0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 3%EC%E5%F0" onclick="window.open(this.href);return false;
времето е като парите-никога не стига
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Днеска се опитах да се шмугна под таблато да видя какво ще открия в кутията с бушоните,но нали съм си големичък и се озорих бая но направих снимки.Та ако може някой да ми покаже кое точно е пищялката,ще съм му благодарен много
А и защо тъпия Италянец е сложил този мост от бушон №26,към бушон №31,а де
Гледам пише в книгата,че бушон 26 е за фаровете за мъгла,а 31 за светлините в купето
На третата снимка,черното реле е за запалването,зеленото за чистачките,жълтото за вентилатора на купето,другото жълто за нагревателя на задното стъкло,а оранжевото за светлините в салона.
Е къде е пустата пищялка тогаз

А и защо тъпия Италянец е сложил този мост от бушон №26,към бушон №31,а де

На третата снимка,черното реле е за запалването,зеленото за чистачките,жълтото за вентилатора на купето,другото жълто за нагревателя на задното стъкло,а оранжевото за светлините в салона.
Е къде е пустата пищялка тогаз

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Странно,откривам лека разлика при моите релета.Днес се заврях да търся това "бяло" реле R22 на халогените и проверих моите за какво са.Черното при мен е за подревателните свещи,а жълтото най-отгоре е за левият и десният габарит при паркиране,които се включват като врътнеш ключа за фаровете наляво.Другите съвпадат.А ей-този черният бушон с капачето(20) за какво е,и защо е по-различенdemiro написа: На третата снимка,черното реле е за запалването,зеленото за чистачките,жълтото за вентилатора на купето,другото жълто за нагревателя на задното стъкло,а оранжевото за светлините в салона...
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Пробвах така,но нищо не щрака,а 26 бушон е здрав и има ток на него.Тук при бушоните обаче няма релета за фаровете.Ако намеря къде са релетата за габарити,къси и дълги,предполагам това за халогените също ще е там.Няма начин да не са събрани на отделен блок,но къде е той по дяволитеdemiro написа:..
Дано го откриеш това реле за халогените,че ми е интересно къде е точно,пробвай да се ослушваш като пускаш халогените,само на контакт дай и слушай къде щрака...