Проблем Централно/Аларма

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Dido1
потребител
потребител
Регистриран: 19 юни 2011, 23:04
Модел на автомобила: -
Status: Извън линия

Проблем Централно/Аларма

Мнение от Dido1 » 13 юли 2011, 01:06

Имам Фокус 2000 1.8TDDI GHIA и имам проблем с заключването на дясната предна врата. Вратата не се заключва от централното. Понякога като штракна да заключа колата тя се отключва отново веднага, но понякога не. Понякога като штракна от вътре дясната врата се заключват всички врати, а понякога не. Прилича ми на лош контакт някъде. Къде мога да погледна за лоши връзки ?

Другото ми питане е мога ли да сваля стъклата от дистанционното. Като задържа бутона за заключване се вдигат, но могат ли да се свалят?

TEO
потребител
потребител
Регистриран: 23 сеп 2005, 17:11
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0
Контакти:

Re: Проблем Централно/Аларма

Мнение от TEO » 14 юли 2011, 16:54

Може да прегледаш кабелите между купето и вратата. Има една гумена "тръба" и кабелите са вътре. Обикновено с годините изолацията се втърдява и кабелите се чупят. Ако не можеш да се справиш може да ми пишеш на office.alarmsyst@gmail.com . Мога да се опитам да помогна!

Потребителски аватар
Doin
потребител
потребител
Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00

Re: Проблем Централно/Аларма

Мнение от Doin » 14 юли 2011, 17:30

Има много теми за централното на Форд от тези години, и в частност на Фокуса - проблема е в машинката на централното. Сваляш, почистваш я добре и ако ефекта е краткотраен то сменяваш машинката.
Може да пуснеш търсачката - ще се учудиш колко много колеги са имали твоя проблем и по какъв начин са го решили.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”