фабрична аларма на ФОРД ФОКУС
-
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2012, 21:40
- Модел на автомобила: ford fokus 1.6/ 16v 1999g
- Status: Извън линия
фабрична аларма на ФОРД ФОКУС
КОЛЕГИ,не мога да си активирам алармата на ФОКУСА 99Г.някои ако знае как да сподели. Алармата е фабрична за модела с отделно дистанционно.Просто така го купих .Смених батерията на дистанционното и с малкото ключе като го завартя алармата започва да вие и мигачите да мигат....Какво мога да направя?? БЛАГОДАРЯ....
?

?
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: фабрична аларма на ФОРД ФОКУС
На моята Фиеста '95 имах такава аларма с ключалка на сирената. Май не е фабрична. Та при мен беше изключена от ключето когато я купих. Като завъртях ключа и тя писна. После натиснах бутона на ключа (той беше само един) и алармата спря да пищи. След това си работеше нормално алармата и централното. Виждал съм същия модел аларма пак на Фиеста, която беше с отделно дистанционно, а не вградено в ключа за запалване.
- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Според мен това не е фабричната аларма на фикуса.Моята е с вградено в ключа дистанционно.Активира се като се заключи от дистанционното или с ключа в ключалката.Като се задържи за две секунди се включва и двойното закл.,като при закл.и откл.не се чува звук,а само едно две примигвания на мигачите.А самата сигнализация при нарушение се чува отзад в левия подкалник и звука не е като стандартните,а като от клаксон с прекъсване.
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Ако ключа ти е с трите бутона, то опитай като заключиш колата да отключиш предния капак с ключа - ако имаш и фабрична аларма то ще запищиш. А това с алармата с отделното дистанционно определено не е фабрична аларма и проблема може да се реши от всеки що-годе разбиращ алармаджия.
-
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2012, 21:40
- Модел на автомобила: ford fokus 1.6/ 16v 1999g
колеги,аз мисля че е фабрична заштото на дистанционното има надпис ФОРД. А ключа няма копчета,само едно голямо и като го натисна светва една малка лампичка явно за нощно време да видиш ключалката... 

- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Тази май е от италианските.Пак е за форд,ама според мен не е оригинална за фокус.