голям проблем с централно заключване

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
eskort kabrio
потребител
потребител
Регистриран: 11 май 2010, 14:23
Модел на автомобила: eskort kabrio1.6
Status: Извън линия

голям проблем с централно заключване

Мнение от eskort kabrio » 18 май 2012, 17:36

здр колеги днес ми се получи следният проблем излизам си аз от вкъщи и си натискам дистанционното да си отключа колата да обаче тя не се отключи а започна постоянно да се отключва и заключва докато не откачих клемата на акумулатора след като я сложа пак започва въпросият от какво се получава това нещо откачих модула на алармата от буксите но като бутна ръчката на предната врата пак се получава същото постоянно от ключва и заключва мисълта ми е има ли някъде модул или реле което управлява всички врати или трябва да търся проблема във вратите една по една и още нещо ако бравите заяждат възможно ли я да го прави пак това :) мерси предварително на колегите които ще ми помогнат но зора ми е голям в неделя сам на пред бал а баш сега поразвали количката е форд ескорт 94 god 1.6 16в ДОХЦ . :)
Изображение

Потребителски аватар
Didibao
потребител
потребител
Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
Модел на автомобила: Focus ST170

Re: голям проблем с централно заключване

Мнение от Didibao » 18 май 2012, 17:57

Най-вероятно е проблема да ти е във вратата на която казваш, че като бутнеш ръчката почват мазалото, цялата система по принцип се управлява от вратите.
Изображение

citizen
потребител
потребител
Регистриран: 21 дек 2008, 08:37
Модел на автомобила: ford fiesta 99,1,3i ENDURA-E

Мнение от citizen » 18 май 2012, 18:21

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 10&t=56109" onclick="window.open(this.href);return false; Виж тази тема ,но кой ще е твоят проблем сам разбери че има няколко мнения,аз все още смятам ,че не е от замърсяване или разкачане на кабели из маншоните между врата и купе.Губи се синхрон между вретите и затова така отключва и заключва нонстоп.

Потребителски аватар
eskort kabrio
потребител
потребител

Мнение от eskort kabrio » 18 май 2012, 22:49

утре ще подменя и двете брави със машинките за cентралното днеска отворих шофьорската врата вътре самата брава запъваше нещо обаче дясната врата като реча да я заключа отвътре тя запира нещо натискам я по силно нещо изчатква вътре и централното полудява
Изображение

Потребителски аватар
eskort kabrio
потребител
потребител

Мнение от eskort kabrio » 19 май 2012, 14:29

колеги помагаите днес подмених двете брави със двете ел машинки за централното но пак същото го прави от какво може да е проблема проверих и буксите на вратите няма изкривени пинчета или нещо такова от самото бушонно табло може ли да е нещо да дава на късо вътре защото гледам кабелите на централното влизат вътре в него и има един бушон за него 20 am които е здрав
Изображение

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител
Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170

Мнение от essex » 19 май 2012, 18:57

Когато всички врати се отключват/заключват някоя от 4-те запецва и така започва да си играе, отключи колата и като го направи пак тоя номер издебни момента да отвориш твоята врата и огледаи коя от останалите не се отключва най-лесно ще решиш проблема, за какво си откачвал акумулатор, аларма ...
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”