халогени за Фокус I
-
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2013, 14:45
- Модел на автомобила: Ford C-max 1.6tdci
- Status: Извън линия
халогени за Фокус I
Здравейте колеги,
И аз имам няколко въпроса, но не ми се иска да създавам нова тема, защото пак става въпрос за светлини и понеже виждам, че сте доста компетентни реших да попитам директно тук.
Имам един приятел с Форд Фокус I, който иска да си монтира халогени, но все още е в етап на проучване, размишления и питане насам-натам и аз реших да му помогна като питам тук в точния форум, той не иска да се регистрира, нямал време да чете, предпочитал личните разговори с директни въпроси и т.н., но както и да е. Препоръчайте какви да си купи, от къде, кой може да ги монтира или пък двамата да се пробваме сами да се обучим някакси, все пак не бързаме много. Друг колега от работата ми препоръча ето този сайт Autotrade.bg, онлайн магазин е всъщност, каза че били коректни, с прилични цени за нашия пазар, но сигурно има и други, с които може да направим сравнение? Това е от мен, благодаря предварително!
И аз имам няколко въпроса, но не ми се иска да създавам нова тема, защото пак става въпрос за светлини и понеже виждам, че сте доста компетентни реших да попитам директно тук.
Имам един приятел с Форд Фокус I, който иска да си монтира халогени, но все още е в етап на проучване, размишления и питане насам-натам и аз реших да му помогна като питам тук в точния форум, той не иска да се регистрира, нямал време да чете, предпочитал личните разговори с директни въпроси и т.н., но както и да е. Препоръчайте какви да си купи, от къде, кой може да ги монтира или пък двамата да се пробваме сами да се обучим някакси, все пак не бързаме много. Друг колега от работата ми препоръча ето този сайт Autotrade.bg, онлайн магазин е всъщност, каза че били коректни, с прилични цени за нашия пазар, но сигурно има и други, с които може да направим сравнение? Това е от мен, благодаря предварително!
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Габарити
Не става ясно приятеля ти оригинални халогени ли иска да слага или универсални?
Погледнете зад предната броня за окабеляване за халогените , ако го има то ви остава само да си купите телата и крушките и да монтирате.
Включват се заедно със задния стоп за мъгла.
Погледнете зад предната броня за окабеляване за халогените , ако го има то ви остава само да си купите телата и крушките и да монтирате.
Включват се заедно със задния стоп за мъгла.
-
- потребител
- Регистриран: 30 яну 2011, 15:48
- Модел на автомобила: focus 99г. 1.4-бензин
Re: халогени за Фокус I
Здравей,колега!Освен самите фарчета с крушките ще трябва и капачката с буксата,която не мисля че ще намерите някъде другаде освен Мото Пфое.Поръчват се понеже нямат в наличност и ги доставят до 10-на дни на цена около 37лв всяка,фарчетата също струват по около 30 лв в интернет магазините.Освен това има едни крепежни елементи които също се продават в Мото Пфое,които бяха по 57лв всяко ако не се лъжа.Аз тях не ги купих,разбираемо защо,а ги закрепих с едни планчици които си огънах сам от най обикновена поцинкована ламарина.Окабеляване най-вероятно имаш,както те посъветва колегата просто трябва да проверите под бронята.Дано съм бил полезен.Успех!
- OhljovchO
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 20:04
- Модел на автомобила: Ford Focus МК2 1.6 Duratec 100HP, 2005г. с газов инжекцион
- Контакти:
Re: халогени за Фокус I
Най-добре идете в някоя морга, намерете един фокус с халогени и си вземете фарчетата, заедно с фасунките и пластмасата между тях.
Във форума има няколко фокуса, които се продават на части. Последно имах оферта от 50-60лв за двата халогена с пластмасата между тях.
Както спомена колегата, погледнете за буксите под бронята, на моята са залепени с изолирбанд на снопчето с кабели малко над мястото им за монтаж.
Махаш, слагаш и готово.
Успех.
Във форума има няколко фокуса, които се продават на части. Последно имах оферта от 50-60лв за двата халогена с пластмасата между тях.
Както спомена колегата, погледнете за буксите под бронята, на моята са залепени с изолирбанд на снопчето с кабели малко над мястото им за монтаж.
Махаш, слагаш и готово.
Успех.