кабели с букси които не са свързани
-
- потребител
- Регистриран: 28 авг 2012, 19:01
- Модел на автомобила: Ford Focus `99
- Status: Извън линия
кабели с букси които не са свързани
Преди няколко дена отворих кората на предната шофьорска врата и забелязах, че имам две групи кабели с букси които не са свързани никаде.Нямам ел.огледала но кабелите отиват точно там към страничното огледало за задно виждане.Някои да има някаква идея за какво иде реч. Поздрави. 

Последна промяна от paci на 01 май 2013, 00:52, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Въпрос!
Това, че нямаш определена екстра не означава, че нямаш окабеляването за нея. Което е много полезно за такива като мен дето не разбират особено. Провери като пуснеш нагревателя за задното стъкло - ако на някой от кабелите има + това е за подгрева на огледалото, ако не ел.огледала, то поне с подгрев да си ги направиш.
Но освен кабелите трябва да провериш и останалата инсталация - бушони, копчета и т.н. преди да се хвърлиш да слагаш ел.огледала.
Но освен кабелите трябва да провериш и останалата инсталация - бушони, копчета и т.н. преди да се хвърлиш да слагаш ел.огледала.
-
- потребител
Re: Въпрос!
Това и аз си го мислех, но във всъщност, коя от всички екстри могат да бъдат активирани?! И какво точно трябва да се направи.Колата е Форд Фокус 99 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: кабели с букси които не са свързани
Вероятно за ел-огледала,+ подгрев. Но за ел-огледала, и копче трябва да си осигуриш.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 26 юни 2012, 21:22
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 1.8TDI
При мен имаше само една букса в шофьорската врата, но си намерих кабели от друг Фокус и огледала с подгрев и ел. управление. Сложих кабелите на другата врата и хоп имам ел. огледала. Подгрева е свързан с този на задния прозорец, на едно копче.
-
- потребител
Някаква идея колко пари ще им търсят на тези ел. огледала в някоя морга?До колкото видях нови струват 56лв.Всички ел. огледала на Фокус МК1 ли вършат работ?
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Преди да се хвърлиш на нови огледала провери ли дали имаш ток по тези кабели?
Като намери кабели в лявата врата провери ли дали имаш и в дясната?
Иначе огледалата са еднакви, но освен тях ти трябва и копчето, така че търси от кола на части всичко накуп, ще ти направят и отстъпка.
Като намери кабели в лявата врата провери ли дали имаш и в дясната?
Иначе огледалата са еднакви, но освен тях ти трябва и копчето, така че търси от кола на части всичко накуп, ще ти направят и отстъпка.
-
- потребител
До този момент знам, че имам кабели и в лявата врата но за ток не съм проверил все още. Не съм се решил на 100% дали ще ги сменям.Освен за ток, за какво друго да проверя по ел.инсталацията, някакви бушони или нещо друго?Благодаря за отговорите. 

-
- потребител
- Регистриран: 26 юни 2012, 21:22
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 1.8TDI
Аз имах кабели само в едната врата и се наложи да сменя на другата. Цена около 100лв. за огледала+управление+кабели. Виж за ток по кабелите когато пуснеш подгрева на задното стъкло.
Огледала стават всички от MK1 и MK1.5. Държат се на една видия само и на няколко щипки.
Огледала стават всички от MK1 и MK1.5. Държат се на една видия само и на няколко щипки.