Осветление на таблото при Sierra.
- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
- Status: Извън линия
Осветление на таблото при Sierra.
Значи моята сиера е 88 таблото е новото това с оборотомера. Значи чесовника (не е механичен) километража, уредите... копчетата от дясно на уредите и копчето за фаровете съответно са усветени като включиш габаритите, но в зелено както са си стандартно. Въпроса ми е сменял ли е някои цвета на усветлението аз искам да го направя син. Тръгнах да разглобявам за да видя как стоят нещата но до никъде не стигнах освен да надраскам някои друг бутон. Значи тъй като чесовника ми е електронен предполагам, че няма да може да му се смени цвета. Но поне на копчетата и на таблото с уредите най-вече. Чудно ми е при мен дали е възможно да се сменят светодиодите със сини при самите уреди дали са само с зелини чашки или са целите зелини и не може да се сменят. Моля който се е занимавал да помогне щото от старата сиера съм се заканил и се до никъде не стигам.

- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Друг колега питаше за това и той мислеше че с крушките ще стане работата. Но не става, в самите уреди вътре е зелено а крушките само осветяват. Едно такова табло набор 88 имах в гаража и съм го разглобявал доста пъти.
Точно за часовника май ще е най-лесно, виждал съм да продават по ebay такива от Сиера в много различни цветове по желание.
Точно за часовника май ще е най-лесно, виждал съм да продават по ebay такива от Сиера в много различни цветове по желание.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Моа .. Аз Питах..Rick написа:Друг колега питаше за това и той мислеше че с крушките ще стане работата. Но не става, в самите уреди вътре е зелено а крушките само осветяват. Едно такова табло набор 88 имах в гаража и съм го разглобявал доста пъти.
Еми Най добре е да смениш цифер блата и крушките.. Ама си е бая бая игра.. Аз сменях изгоряли крушки на таблото .. - Егати играта яко разглабяне... Минах тънко де махнах само тази кора дето са бушоните на нея и единия говорител-Демек под волана най ниската.. Ама за да смениш цифер блата трябва да махнеш доста повече неща от мен...
- billy_boy
- потребител
- Контакти:
Готов съм вече даже всичко е зглобено трябва да направя снимки и да ви покажа резултата. Но се получи доволно вкарах синия цвят въпреки че самите уреди са зелини. Сега го направих от двата края да е зелено като между 120-140 се преливат зеленото и синьото и края на оборотомера е зелен също и се получи готино.
Е трябваха ми няколко вечери експерименти но стана добре. 

- billy_boy
- потребител
- Контакти:
:)
Ето и и чаканите снимки. За жалост успях да направя само една що годе качесвена, но поне се вижда за какво става речи. Ако ви е харесало и имате въпроси как да стане аз съм на среща. 
П.С. На снимката не се вижда ясно на синьото, но в действителнност е по светло и по ясно.

П.С. На снимката не се вижда ясно на синьото, но в действителнност е по светло и по ясно.
- Прикачени файлове
-
- tablo tuning.jpg
- (11.36 KБ) Свален 84 пъти

- billy_boy
- потребител
- Контакти:
Малко е размазано, но 10кс се пак нека останат и двете. 
Ето и тук съм ги качил:
http://www.eminembg.org/billy/sierra/" onclick="window.open(this.href);return false;
Кажете си мнението. Rick?

Ето и тук съм ги качил:
http://www.eminembg.org/billy/sierra/" onclick="window.open(this.href);return false;
Кажете си мнението. Rick?