Проблем с централното заключване на Мондео МК 2
-
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2010, 12:12
- Модел на автомобила: ford mondeo
- Status: Извън линия
Re: Проблем с централното заключване на Мондео МК 2
централното не работи с ключа сложих аларма но отключва едната врата и заключва другата и тнт къде се намира модула корkardinal1979 написа:Имам наблюдение в/у проблеми с централното на Мк1 ако има интерес моля питайте!
лата е мондео мк1 95г мерси предварително
-
- потребител
- Регистриран: 25 дек 2009, 14:06
- Модел на автомобила: Форд Мондео мк2 2,5L V6 170 к.с
- Status: Извън линия
Здравейте имам отскоро мондео мк 2 2.5 V6 и това лято ми се появиха проблеми с центр.закл. 1-централното от ключа въобщи не работи от както съм я купил, 2- понякога както е запалена и съм навън колата се заключва, 3-когато е студена отключва само едната врата и като се кача се отключва.Благодаря !
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
1-провери батерията в какво състояние е. Препрограмиране е следващото нещо и ако ключа продължава да не работи се сменя и обучава наново,
2- това ми се случи неведнъж, но един път ми струваше 60 лв за ключар и 2 кила бензин щото гадината ме заключи на студа, затова имаш ли мондео или фокус ключа винаги да е с теб или нещо да има отворено,
3-същата работа беше и мойта, проблема е в шофьорската машинка, общо взето всички проблеми идват от нея машинка. Решението е вадене чистене ако ефекта е временен сменяш с читава втора употреба.
2- това ми се случи неведнъж, но един път ми струваше 60 лв за ключар и 2 кила бензин щото гадината ме заключи на студа, затова имаш ли мондео или фокус ключа винаги да е с теб или нещо да има отворено,
3-същата работа беше и мойта, проблема е в шофьорската машинка, общо взето всички проблеми идват от нея машинка. Решението е вадене чистене ако ефекта е временен сменяш с читава втора употреба.