Бушон/реле за свещите на антифриза?
-
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2013, 17:40
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 tddi
- Status: Извън линия
Бушон/реле за свещите на антифриза?
Къде се намират и мога ли въобще по този начин да изключа подгревните свещи за антифриза?
Колата въобще не загрява бързо.. 20 мин. до работа през зимата не загрява,седял съм 2 часа в нея на 1 място пак през зимата и не можа да загрее => не работят! Нещо ми консумира много ел. енергия и за това искам да ги изключа, да видя дали е от тях.
Колата въобще не загрява бързо.. 20 мин. до работа през зимата не загрява,седял съм 2 часа в нея на 1 място пак през зимата и не можа да загрее => не работят! Нещо ми консумира много ел. енергия и за това искам да ги изключа, да видя дали е от тях.
ford focus 1.8 tddi 2001
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: Бушон/реле за свещите на антифриза?
Te ako неработят как ще консумира ток тогава. Иначе долу са на букса, точно до тялото на което са закачени има букса с три кабела, от там можеш да ги изключиш.
-
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2013, 17:40
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 tddi
- Status: Извън линия
Re: Бушон/реле за свещите на антифриза?
Няма букса там, сега проверих. 3-те кабела направо отиват към кутията с релетата и бушоните...urgan написа:Te ako неработят как ще консумира ток тогава. Иначе долу са на букса, точно до тялото на което са закачени има букса с три кабела, от там можеш да ги изключиш.
ford focus 1.8 tddi 2001