Форд Фокус - дисплея не изгасва!!!
-
- потребител
- Регистриран: 01 май 2014, 20:51
- Модел на автомобила: focus
- Status: Извън линия
Форд Фокус - дисплея не изгасва!!!
Колеги, помагайте!!! Днес си купих Фокус 2008 : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6di1fm
и като цяло колата ми допада изцяло. Имам обаче проблем, който забелязах сега когато се прибрах по тъмно. След като заключих колата дисплея на таблото (червения) не изгасва след определено време, а остава да свети. След като я заключих докато бях вътре видях че и леко свети и радиото, като се чува и вентилатора за охлаждането му. Какво може да се е прецакало!
и като цяло колата ми допада изцяло. Имам обаче проблем, който забелязах сега когато се прибрах по тъмно. След като заключих колата дисплея на таблото (червения) не изгасва след определено време, а остава да свети. След като я заключих докато бях вътре видях че и леко свети и радиото, като се чува и вентилатора за охлаждането му. Какво може да се е прецакало!
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия