Общи връзки на кабелите
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2008, 09:35
- Модел на автомобила: Mondeo '93 1.8TD
- Status: Извън линия
Общи връзки на кабелите
Здравейте колеги,
Интересува ме дали има някаква принципна схема на положението на общите връзки на кабелите [Водят се soldered joints]. Например къде може да се намират S47, S55.... на Мондео '93 1.8 тд.
Интересува ме дали има някаква принципна схема на положението на общите връзки на кабелите [Водят се soldered joints]. Например къде може да се намират S47, S55.... на Мондео '93 1.8 тд.
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Re: Общи връзки на кабелите
Има да мога да ти ги дам, но схемата която си дал е за управление на бензинов мотор.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

-
- потребител
Ако не е проблем, ще ми свършат перфектна работа. Заял съм се с управлението на соленоида за празен ход и неговите кабели не отиват директно в кутията с предпазителите, а прекъсвайки сe (поне до сега) през два куплунга отиват пак в общия сноп. Ако не е прекалено нагло и я имаш може да пратиш и ел. схема на дизел. Тази е единствената, която ми излиза от два дена търсене в мрежата и форумите. Поздрави
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Ето ти схемите, но управлението няма нищо общо с бензиновото, празния ход ти е от помпата, така че си търси проблема там.
https://www.dropbox.com/s/5cghh5omupbit ... diesel.pdf
Ако те интересува нещо конкретно по схемите питай, да не ги вадя всичките.
https://www.dropbox.com/s/5cghh5omupbit ... diesel.pdf
Ако те интересува нещо конкретно по схемите питай, да не ги вадя всичките.

-
- потребител
Здравей колега Didibao, благодаря за схемите, отговориха на доста от въпросите ми, но не стигнах до същината на проблема, а той е : До клапана на стъпковото моторче за празен ход [което при мен е мембрана управлявана с вакуум] не достига напрежение. Куплунга е с два пина с цветове Bk и Vt/Bk. Проследявайки кабела - той минава под кутията с предпазителите и излиза между филтърната кутия и вакуум регулатора. Там влиза в куплунг с 12 пина на номер 8 и след това снопа продължава надолу към скоростната кутия т.е. губя му дирите. Моля ако има още ел. схеми свързани с управлението на двигателя и не е проблем да ми ги пуснеш. Предварително благодаря . Поздрави