Централно заключване
-
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2009, 10:26
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 2.0 , 115 к.с , 97 год.
- Status: Извън линия
Централно заключване
Здравейте!
След доста четене,не намерих решение на моя проблем,а той е следният.
Автомобила е Форд Галакси 96г. 2.0 115к бензин.
Преди 2 години пред входа,деца напръскаха двете ми предни ключалки с каникунлит.За да не сменям ключалките,а и за мое спокойствие сложих аларма.До преди 2 месеца нямаше никакъв проблем,но от тогава не се заключва.Заключва само шофьорската врата и багажника,другите не.Всъщност,след примерно 50 опита/натискания на алармата бутона за заключване/ и заключва цялата кола,след това не отравя самите врати до край.И така през 50 пъти,имам един полууспешен опит/заключен но не отключен докрай/.
Свалях клемата на акумулатора за цяла седмица , пак не става.Влизам вътре в колата и заключвам предната врата ръчно,другите не реагират/не се заключват/.Не знам къде да търся проблема-в алармата или в централното.
Алармата е слагана от майстор в сервиз.
Помагайте.
След доста четене,не намерих решение на моя проблем,а той е следният.
Автомобила е Форд Галакси 96г. 2.0 115к бензин.
Преди 2 години пред входа,деца напръскаха двете ми предни ключалки с каникунлит.За да не сменям ключалките,а и за мое спокойствие сложих аларма.До преди 2 месеца нямаше никакъв проблем,но от тогава не се заключва.Заключва само шофьорската врата и багажника,другите не.Всъщност,след примерно 50 опита/натискания на алармата бутона за заключване/ и заключва цялата кола,след това не отравя самите врати до край.И така през 50 пъти,имам един полууспешен опит/заключен но не отключен докрай/.
Свалях клемата на акумулатора за цяла седмица , пак не става.Влизам вътре в колата и заключвам предната врата ръчно,другите не реагират/не се заключват/.Не знам къде да търся проблема-в алармата или в централното.
Алармата е слагана от майстор в сервиз.
Помагайте.
-
- потребител
Re: Централно заключване
Днес смених на шофьорската врата дръжката с ключалката.Отключва само нея.
Централното явно се е скапало и не работи.Ще се ходи на майстор
Централното явно се е скапало и не работи.Ще се ходи на майстор

- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
Може да си натоварил машинките с многобройните опити за откл. и зкл. ,затова провери си централните бушони да не са гръмнали.
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

-
- потребител
Благодаря за съвета!
Заключваше се от 10-15 опита.Ако е бушон,няма въобще да заключи нито един път.Не,не бяха бушоните,но естествено ги проверих.
Модула,под седалката.Там беше проблема.
Заключваше се от 10-15 опита.Ако е бушон,няма въобще да заключи нито един път.Не,не бяха бушоните,но естествено ги проверих.

Модула,под седалката.Там беше проблема.