Спешна нужда от помощ Форд фокус не пали РАЗРЕШЕН
- mitakadm
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 19:19
- Модел на автомобила: FORD FOCUS TDCI 2002
- Status: Извън линия
Спешна нужда от помощ Форд фокус не пали РАЗРЕШЕН
Здравейте колеги,
Колата ми е Форд Фокус TDCI 1.8 115 к.с. 2002. На почивка съм в Царево и утре трябва да се прибирам, но тази сутрин колата не запали. Изобщо не превърта светлините се губят като за слаб акумулатор. Сложил съм го да се зарежда, но подозирам че проблема няма да е в това, защото лампата за подгрева мига. Преди години се оказа че е счупено едно краче на кутията на антифриза и изобщо не ми даваше да запали, докато не се смени кутията. Вчера пък отказа хидравликата и не знам дали двата проблема имат общо един с друг. Не съм оставял нищо да точи ток в колата. Молбата ми е знаете ли някой проверен и сигурен сервиз в района, с който да се свържа? Телефона ми е 0878******
Колата ми е Форд Фокус TDCI 1.8 115 к.с. 2002. На почивка съм в Царево и утре трябва да се прибирам, но тази сутрин колата не запали. Изобщо не превърта светлините се губят като за слаб акумулатор. Сложил съм го да се зарежда, но подозирам че проблема няма да е в това, защото лампата за подгрева мига. Преди години се оказа че е счупено едно краче на кутията на антифриза и изобщо не ми даваше да запали, докато не се смени кутията. Вчера пък отказа хидравликата и не знам дали двата проблема имат общо един с друг. Не съм оставял нищо да точи ток в колата. Молбата ми е знаете ли някой проверен и сигурен сервиз в района, с който да се свържа? Телефона ми е 0878******
Последна промяна от mitakadm на 09 авг 2015, 09:01, променено общо 1 път.
Не може, не мога или не искам - има разлика, но смисъла е един и същ
- mitakadm
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 19:19
- Модел на автомобила: FORD FOCUS TDCI 2002
- Status: Извън линия
Re: Спешна нужда от помощ Форд фокус не пали РАЗРЕШЕН
Проблемът се разреши, демпферната шайба беше тотално разбита. За всички в района на Царево препоръчвам Ангел, има сервиз по пътя за Арапя точно преди бензиностанция Петрол в ляво. Днес ми отдели 4 часа, освен че веднага видя къде е проблема, ходихме заедно до Бургас да купим нова шайба, прегледа колата, тарифата му беше учудващо добра без дране на кожи, както очаквах. Шайбата не обтяга ремъка, от там и проблема с хидравликата и останалите симптоми. Благодаря на всички, които се обадиха, но нямаше как да закарам колата до Бургас.
Не може, не мога или не искам - има разлика, но смисъла е един и същ