Подгряване на седалките
-
- потребител
- Регистриран: 02 апр 2006, 16:34
- Модел на автомобила: mondeo 1.8TD 95
- Status: Извън линия
Подгряване на седалките
Не ми работи подгряването на седалките .Някой може ли да ми каже къде се намира предпазителя и кой е,само при запален двигател ли работят ?
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,3mi.`95, центр. закл., ел стъкла, 2Airbags SRS, LPG system
Според проведено изследване подгряващите седалки водят до стерилитет при мъжете.
И обяснението е много просто. Не случайно тестисите при мъжа са в торбичка извън коремната кухина - просто нормалната температура, за да функционират е по-ниска от тази на тялото. При "постоянно" подгряване просто си сварявате яйцата.
Енджой!
Др. Умен Бастунджиев
Забележка! Стерилитетът и потентността нямат нищо общо!

И обяснението е много просто. Не случайно тестисите при мъжа са в торбичка извън коремната кухина - просто нормалната температура, за да функционират е по-ниска от тази на тялото. При "постоянно" подгряване просто си сварявате яйцата.
Енджой!
Др. Умен Бастунджиев
Забележка! Стерилитетът и потентността нямат нищо общо!

-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
nikineo написа:Бушона е здрав,но копчетата за включване стоят само в горно положение не остават натиснати
Може и да опиташ да ги ремонтираш, ако ти се отдава! Аз се пробвах на 1 мое, но поради незнание прецаках една ламаринка която по начало си е крива, а аз се опитах да я изправя и тя се счупи. Аз също тързя такова копче.
Небойте се роби Спартак е с вас!
-
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2006, 08:18
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCI DPF Kombi MK4
- Контакти:
Аз също търся, само че 2 копчета.aaleks написа:nikineo написа:Бушона е здрав,но копчетата за включване стоят само в горно положение не остават натиснати
Може и да опиташ да ги ремонтираш, ако ти се отдава! Аз се пробвах на 1 мое, но поради незнание прецаках една ламаринка която по начало си е крива, а аз се опитах да я изправя и тя се счупи. Аз също тързя такова копче.
Също така търся схемата на свързване на седалките, защото даже и да им закача кабелите подгряването не работи
Аз така я купих колата, предполагам, че някъде другаде е проблема, но просто си нямам и идея къде.
А пък няма и кога да отида на сервиз за това...
Поздрави