Лампа под часовника
-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2006, 19:00
- Модел на автомобила: FORD Eskort 1.6i 16v 96г.комби
- Контакти:
- Status: Извън линия
Лампа под часовника
Колеги лампата под часовника ми започна да премигва отвреме на време.Не мога да разбера дали има някакъв интервал но повечето пъти се случва когато паля. Не знам даже за какво е тази лампа.Намира се м/у двата бутона за сверяване.Помогнете!!!
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
дано ти помогне описанието
- Прикачени файлове
-
- лампата под часовника.doc
- (87.5 KБ) Свален 243 пъти
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Контакти:
-
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2006, 18:09
- Модел на автомобила: Велосипед "Балкан"-Ловеч
- Контакти:
спам
Извинявам се предварително, че не съм по темата.
към mkstoianov :
Оригиналният ти ключ има ли имобилайзер? Резервния, който си направи обикновен ли е или с имобилайзер и колко струва?
Питам защото моят оригинален ключ е с имобилайзер и ми се свиди да дам 115лв в МП за нов такъв, но пък наскоро един приятел ме уверяваше,че дори с обикновен за 15лв ще си паля безгрижно. Дали е вярно според Вас?
към mkstoianov :
Оригиналният ти ключ има ли имобилайзер? Резервния, който си направи обикновен ли е или с имобилайзер и колко струва?
Питам защото моят оригинален ключ е с имобилайзер и ми се свиди да дам 115лв в МП за нов такъв, но пък наскоро един приятел ме уверяваше,че дори с обикновен за 15лв ще си паля безгрижно. Дали е вярно според Вас?

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Ако ключа е с имобилайзер - с друг не може да се пали. /освен ако някой не е побългарявал имобилайзера и съответно вече нямате такъв/
Ако си направите нов ключ, задължително той трябва да е с вграден чип. След това с помощта на МАСТЕРключа се обучава новия - за процедурата по обучение има тем във форума. МАСТЕР-ключа е червен и се ползва само за обучаване на нов ключ.
Ако нямате МАСТЕР-ключ, тогава вече трябва да прибегнете до услугите на МП, които ще ви обучат новия ключ с помощта на компютър.
Това че лампата мига не е притеснително - просто показва момента в който ключа си "разговаря" с компютъра.
Сега видях, че във файла, който Пепи е дал е описано какво означават премигванията и процедурата по обучаване на нов ключ с помощта на МАСТЕРключ.

Ако си направите нов ключ, задължително той трябва да е с вграден чип. След това с помощта на МАСТЕРключа се обучава новия - за процедурата по обучение има тем във форума. МАСТЕР-ключа е червен и се ползва само за обучаване на нов ключ.
Ако нямате МАСТЕР-ключ, тогава вече трябва да прибегнете до услугите на МП, които ще ви обучат новия ключ с помощта на компютър.
Това че лампата мига не е притеснително - просто показва момента в който ключа си "разговаря" с компютъра.

-
- потребител
- Контакти: