Помощ, Фиестата не пали!
-
- потребител
- Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
- Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph
- Status: Извън линия
Помощ, Фиестата не пали!
Знам, че малко съм оф топик, но съм много на зор - купена от мене като запален фордаджия Фиеста МК3 - 95 1,1 моноинж след съвсем нормален първи ден не иска да запали - акумулатора върти като луд, свалих една свещ - искра има, но като че не чувам при контакт бенз помпата и инжектора - дали няма някаква защита, случайно задействана. Забравих да кажа, че проверих предпазителите - ОК са!
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Погледни си стартера, може да не дава контакт. Ако чуваш само цък цък при опит да запалиш може и в него да е проблема.
Мойта красавица ми го направи тоя номер преди седмица, на единия ден си палеше идеално, на другия просто отказа.
Купих й нов стартер и сега пали само при завъртане на ключа, дори без подаване на газ.
Мойта красавица ми го направи тоя номер преди седмица, на единия ден си палеше идеално, на другия просто отказа.
Купих й нов стартер и сега пали само при завъртане на ключа, дори без подаване на газ.
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
А погледна ли си шоковия датчик/клапан за спиране на помпата при удар - може да е от него - намира се в колонката /от ляво/ при краката на водача. Виж да не е изключил, може да си ритнал колонката като си слизал/качвал.
Снимков материал и инфо
ЕТО ТУК

Снимков материал и инфо

Последна промяна от Brock на 20 фев 2006, 15:55, променено общо 1 път.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Правилно си се ориентирал. Провери дали стигат 12-те волта до помпата. Ако имаш възможност - подай ги от другаде. Дано да заработи. Ако не- ще се наложи да я изкараш - може да излезе нещо поправимо по нея. Добре е да си провериш предпазителя (за който говори Брок) щото понякога е възможно да се задейства и при подскачане през бордюр...Не е приятно да не се чува помпата!
А бензинов филтър сменян ли е - на Фиеста предполагам че се вижда по-лесно?
А бензинов филтър сменян ли е - на Фиеста предполагам че се вижда по-лесно?