Проблем с мигачи,светлини и още нещо
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 10:47
- Модел на автомобила: Ford Eskort `92
- Status: Извън линия
Проблем с мигачи,светлини и още нещо
Привет на всички, значи аз нямам кола ,но един мой приятел си купи Форд Ескорт 92г. - пълен барутник
за 1800лв. обаче няма какво да се замисля човек.Както и да е цялата кола е за ремонт но за сега искаме да отстраним няколко основни проблема:
1.При включване на мигач (независимо ляв или десен) лостчето не се връща ,още по лошото е ,че понякога при подаване на мигач се вкл. дългите светлини.
2.Механизмите за вратите не работят и трябва да се заключват докато кара.
3.Онзи ден карахме на един полигон и след около 15 мин. яко каране на един завой минавам от 3 на 2 и се чува някакъв "зверски"
свук от двигателния отсек.Спираме веднага ,гасим двигателя ,гледаме вътре ,нищо.Качваме се палим няма никакъв шум.
Та ако може да помогнете малко ще съм ви много благодарен.
(Преди това потърсих с търсачката но точно тези проблеми не ги намерих) Най-спешен е проблем номер 1

1.При включване на мигач (независимо ляв или десен) лостчето не се връща ,още по лошото е ,че понякога при подаване на мигач се вкл. дългите светлини.
2.Механизмите за вратите не работят и трябва да се заключват докато кара.
3.Онзи ден карахме на един полигон и след около 15 мин. яко каране на един завой минавам от 3 на 2 и се чува някакъв "зверски"

(Преди това потърсих с търсачката но точно тези проблеми не ги намерих) Най-спешен е проблем номер 1

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Re: Проблем с мигачи,светлини и още нещо
rumenst написа: ...............
...................................

-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 10:47
- Модел на автомобила: Ford Eskort `92
Re: Проблем с мигачи,светлини и още нещо
Благодаря, наистина съвпада проблема, но не можах да разбера кой от всички е прав и дали някой е успял все пак да го отстрани този проблемpetkoff_pl написа:rumenst написа: ...............
...................................
(Преди това потърсих с търсачката но точно тези проблеми не ги намерих) Най-спешен е проблем номер 1Комбиниран ключ за светлини и чистачки

- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
проблема се отстранява с подмяна.Някои се опитваха да го поправят,но само 1 колега мисля го сглоби нацяло и заработи.Има много бребни елементи(плаастинки,пружинки и т.н)които се губят и деформират при разглобяване.Не мисля,че като идеш в моргата да си свалиш ще е по добър от твоя.И той ще е също толкова използван и износен.Така,че ориентирай се към нов ако искаш да няма проблеми.
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Не съм бил там, когато го е ремонтирал. Ние не живеем заедно. Доколкото си спомням каквото е разказвал: имаше някакви пластинки за наместване; някакво пластмасово чопче, което се изтърквало и май трябва да се възстанови с подръчни средства; някоя-друга спойка да се оправи. Ама може и да се/ви заблуждавам.rumenst написа:Добре де ,брат ти го мързи, тогава ти опиши какво точно е направил и как
През почивните дни ще си ходя към Ловеч и ще го разпитам подробно или пък ще го накарам да пише тук.