Крушки KSENON/PLAZMA
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Set то си пиши, че са халогенни и няма как да получиш жълта светлина след като балона е син. Мощността от 100 вата е консумираната мощност е висока за да компенсира загубите от орязването на светлинния спектър. Да не говорим, че в Европа са забранени мощности по-големи от 60 вата, а в България ако си обикновен граждани и те гепят с такива сини светлини, фиша ти е в кърпа вързан. Зависи колко е див катаджията.
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Да ти кажа не светят толкова синьо колкото изглеждат. И аз бях учуден от факта като ги сложих. Светят бяло с много лек синкав оттенък. До сега не съм видял някой глобен за различен цвят светлини. Не знам при вас как е ама тука във Филибето няколко пъти съм засичал коли с червени предни габарити. Пък и докато влезем в Европата я камилата я камиларя.
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
При нас е ужас. Ако те спрат и няма за какво да се хванат може и налягането в резервната гума да ти проверят, но само ако си НИКОЙ.
Ако си някой или човек на наш човек и срещу знака за едноросоча улица да минеш, дето за такова нещо ти вземат и кръщелното никой не те закача.
Ако започна да ти разправям ще ти настръхне косата.
Ако си някой или човек на наш човек и срещу знака за едноросоча улица да минеш, дето за такова нещо ти вземат и кръщелното никой не те закача.
Ако започна да ти разправям ще ти настръхне косата.
- поната
- потребител
- Регистриран: 17 сеп 2005, 17:48
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3mi94. Форд торнео-транзит 07 Tdci 130hp. Яде спортни хонди за закуска, вечер кот има.
Превод:
H1 - Blue-Xe halogen lamp (pair-pack)
12V-100W-P14,5s - Not approved for road use. Off-road and racing use -както стана ясно не са одобрени за употреба на обществените пътища
Има тема за хубавите крушки.
12V-100W-P14,5s - Not approved for road use. Off-road and racing use -както стана ясно не са одобрени за употреба на обществените пътища

Има тема за хубавите крушки.
колата ми служи, не аз на нея