Акумулатор Или свещи
-
- потребител
- Регистриран: 06 окт 2015, 18:11
- Status: Извън линия
Re: Акумулатор Или свещи
Вземи си един мон бат пак щом няма да я караш още дълго дори и да е 68 Ah ще те изкара по принцип на дизела от 1.4 до 2.0 кубика им дават от 60 до 72 Ah така че и един 60 так ще ти върши добра работа и другото което е гледаи кои ще ти влезе в дупката по размер 
Sent from my Lenovo A319 using Tapatalk

- georgi_mirchev
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2014, 15:12
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Контакти:
Да тека е
Sent from my PMT3037_3G using Tapatalk
-
- потребител
Аз от месец се боря с помпа бош вп44 и няма оправия то не бяха пин кодове то не беше имобилайзер то не беше зацепване абе нямаме си маистори за тези коли и това е трябва да се научат на наите коли и тогава да казват че могат един маистор тука в Плевен ми взв около 350 лв за рвмонт нищи не направи и накрая след голяма борба ми каьа че не може
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Re: АкумулаторИли свещи
Има майстори и 'майстори'. Взел ти е парите, нищо не е направил - искай си ги обратно или да ти оправи автомобила. Проблема ти не е диагностициран, ти се мяташ на помпи втора употреба и не знам кво. Четете малко, интересувайте се кой ще ви свърши работа, питайте дали ще ви оправи автомобила и тогава го оставяйте за ремонт, а ако не направи нищо не плащате и толкова. Но като има кой да дава пари за никаква работа ще има и 'майстори'...
-
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2014, 11:26
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI, 90 HP, Комби, 2000 год.
Абе май не е баш така с амперчасовете на акумулаторите. Като отидеш за нов акумулатор те питат каква е колата и според мотора ти дават какъв трябва да е. За Фокус 1.8TDDi дават, че трябва да е 72 или 74 Ah. При това положение ти признават гаранцията за акумулатора. Иначе ти можеш да си вземеш и по- малък, но казват, че не признават гаранция в такъв случай. Разбира се, въпрос на хитрост е и да измислиш някаква история за да се признае гаранцията, но си е дълга и широка.fokus20 написа:Вземи си един мон бат пак щом няма да я караш още дълго дори и да е 68 Ah ще те изкара по принцип на дизела от 1.4 до 2.0 кубика им дават от 60 до 72 Ah така че и един 60 так ще ти върши добра работа...
- georgi_mirchev
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2014, 15:12
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Контакти:
А колко трябва да му е стартовата мощ 680 или 640
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Колкото повече, толкова по-добре.georgi_mirchev написа:А колко трябва да му е стартовата мощ 680 или 640
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Когато ми се счупи форда и ми го препоръчаха този маистор обадих му се и думите му бяха "знам какяо и е на колата за 350 лв ще ти я оправя" и аз викам ок няма да се лутам насам на там давам парите и приключвам с търсенето на маистори така обаче два след като я закарах ми звани и вика голям проблем помпата е изгорял ел блока и механичен проблем има така и аз викам какво правим сега и тои ми търси си помпа втора ръка ще я обучим и сичко ще е ок и аз добре намерих помпа от сигурен човек сложи я колата запали за малко и пак огасна и аз викам ми сега какво праим и тои вика пак ел.блок даваи др помпа отивам взимам др помпа сложи я работи 3-4часа с нея и вика пак ел.блок и така 3помпи винаги казваше ел.блок и така