Акумулатор Или свещи

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
fokus20
потребител
потребител
Регистриран: 06 окт 2015, 18:11
Status: Извън линия

Re: Акумулатор Или свещи

Мнение от fokus20 » 23 окт 2015, 14:40

Вземи си един мон бат пак щом няма да я караш още дълго дори и да е 68 Ah ще те изкара по принцип на дизела от 1.4 до 2.0 кубика им дават от 60 до 72 Ah така че и един 60 так ще ти върши добра работа и другото което е гледаи кои ще ти влезе в дупката по размер ;)

Sent from my Lenovo A319 using Tapatalk

Потребителски аватар
georgi_mirchev
потребител
потребител
Регистриран: 11 сеп 2014, 15:12
Модел на автомобила: ford fiesta
Контакти:

Мнение от georgi_mirchev » 23 окт 2015, 14:41

Да тека е

Sent from my PMT3037_3G using Tapatalk

fokus20
потребител
потребител

Мнение от fokus20 » 23 окт 2015, 14:45

Аз от месец се боря с помпа бош вп44 и няма оправия то не бяха пин кодове то не беше имобилайзер то не беше зацепване абе нямаме си маистори за тези коли и това е трябва да се научат на наите коли и тогава да казват че могат един маистор тука в Плевен ми взв около 350 лв за рвмонт нищи не направи и накрая след голяма борба ми каьа че не може

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител
Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
Модел на автомобила: С колелото

Re: АкумулаторИли свещи

Мнение от MapTo_D » 23 окт 2015, 15:01

Има майстори и 'майстори'. Взел ти е парите, нищо не е направил - искай си ги обратно или да ти оправи автомобила. Проблема ти не е диагностициран, ти се мяташ на помпи втора употреба и не знам кво. Четете малко, интересувайте се кой ще ви свърши работа, питайте дали ще ви оправи автомобила и тогава го оставяйте за ремонт, а ако не направи нищо не плащате и толкова. Но като има кой да дава пари за никаква работа ще има и 'майстори'...

Иван Атанасов
потребител
потребител
Регистриран: 31 окт 2014, 11:26
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI, 90 HP, Комби, 2000 год.

Мнение от Иван Атанасов » 23 окт 2015, 16:32

fokus20 написа:Вземи си един мон бат пак щом няма да я караш още дълго дори и да е 68 Ah ще те изкара по принцип на дизела от 1.4 до 2.0 кубика им дават от 60 до 72 Ah така че и един 60 так ще ти върши добра работа...
Абе май не е баш така с амперчасовете на акумулаторите. Като отидеш за нов акумулатор те питат каква е колата и според мотора ти дават какъв трябва да е. За Фокус 1.8TDDi дават, че трябва да е 72 или 74 Ah. При това положение ти признават гаранцията за акумулатора. Иначе ти можеш да си вземеш и по- малък, но казват, че не признават гаранция в такъв случай. Разбира се, въпрос на хитрост е и да измислиш някаква история за да се признае гаранцията, но си е дълга и широка.

Потребителски аватар
georgi_mirchev
потребител
потребител
Регистриран: 11 сеп 2014, 15:12
Модел на автомобила: ford fiesta
Контакти:

Мнение от georgi_mirchev » 24 окт 2015, 10:04

А колко трябва да му е стартовата мощ 680 или 640

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 24 окт 2015, 11:08

georgi_mirchev написа:А колко трябва да му е стартовата мощ 680 или 640

Колкото повече, толкова по-добре.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

fokus20
потребител
потребител

Мнение от fokus20 » 24 окт 2015, 11:50

Когато ми се счупи форда и ми го препоръчаха този маистор обадих му се и думите му бяха "знам какяо и е на колата за 350 лв ще ти я оправя" и аз викам ок няма да се лутам насам на там давам парите и приключвам с търсенето на маистори така обаче два след като я закарах ми звани и вика голям проблем помпата е изгорял ел блока и механичен проблем има така и аз викам какво правим сега и тои ми търси си помпа втора ръка ще я обучим и сичко ще е ок и аз добре намерих помпа от сигурен човек сложи я колата запали за малко и пак огасна и аз викам ми сега какво праим и тои вика пак ел.блок даваи др помпа отивам взимам др помпа сложи я работи 3-4часа с нея и вика пак ел.блок и така 3помпи винаги казваше ел.блок и така

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”