Габарити и табло???
-
- потребител
- Регистриран: 08 юли 2007, 23:27
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Габарити и табло???
Преди два дена си купих Мондео '96, обаче не му работят габаритите и на таблото нито една лампичка не свети. Крушките не са изгорели, къде е проблема, на един бушон ли са и къде са бушоните за тях?
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 16:44
- Модел на автомобила: Фиеста 1.8Д
колега и аз имах такъв проблем не ми работиха габаритите и таблото проверих бушона беше си наред проблема беше в ключът от където се пускаха габаритите моя се върти и има три степени изгасени габарити и фарове че еи тва ключе там където се върти се издърпва малко трудно става но излиза там има пластинки те се зацапват и не дават контакт като дадеш на габарити а само на фарове като дадеш погледни и там само да кажа че кабелите са малко къси и малко е зор поне при мене беше така дано да се разминеш с един бушон само аиде успех
ima samo dva vida koli Ford i drygi
-
- потребител
- Регистриран: 21 авг 2007, 11:43
- Модел на автомобила: Ford eskort 96,kombi,Zetec
Добре де как точно ги издърпваш,няма ли някаква зегерка или нещо друго което да ги придържа към лоста,не се ли отвърта.На мене не ми светят габарити,халогени и табло.Отворих целия пакет на фарове и чистачки ама не видях нищо развалено вътре,клемите и ония малките търкълца си бяха на местото оцапани с грес или масло.Остана само накрайника да проверя.Е сега ходих да го дърпам ама не ще и ме е страх да го напъна повече да не счупя нещо.Накрая има нещо като капачка на лоста,нея ли да дърпам или заедно с превключвателя всичко на едно да излиза.^^devil_boy^^ написа:колега и аз имах такъв проблем не ми работиха габаритите и таблото проверих бушона беше си наред проблема беше в ключът от където се пускаха габаритите моя се върти и има три степени изгасени габарити и фарове че еи тва ключе там където се върти се издърпва малко трудно става но излиза там има пластинки те се зацапват и не дават контакт като дадеш на габарити а само на фарове като дадеш погледни и там само да кажа че кабелите са малко къси и малко е зор поне при мене беше така дано да се разминеш с един бушон само аиде успех
-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2006, 08:21
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1,6 EFI
-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2006, 08:21
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1,6 EFI
-
- потребител
- Регистриран: 21 авг 2007, 11:43
- Модел на автомобила: Ford eskort 96,kombi,Zetec
Оправих си ги.Наистина от тях беше проблема бяха нагоряли.vasilnikov написа:маха се капачето от горе над подвижния корпус,и вътре има два чивта пластини едните за късите а другите за габарити,при почистване със водна шкурка-2500" и после със контактен спрей бачка екстра!не е много професионално но се надявам да помогне:)внимание има две пружинки да не изпаднат !!