дистанционно за аларма

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
bg_borec
потребител
потребител
Регистриран: 21 юли 2007, 19:14
Модел на автомобила: ford mondeo
Status: Извън линия

дистанционно за аларма

Мнение от bg_borec » 22 юли 2007, 21:04

здравейте предстои ми да си купувам мондео което е нов внос като я огледах забелязах че е имала алрма но продавача ми каза че я е взел така от италия има ли на4ин тука някак си да ми направят нова мишка за алармата и колко ще ми струва

Потребителски аватар
ptashkov
потребител
потребител
Регистриран: 15 авг 2006, 14:20
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Бензин 2009 г.

Мнение от ptashkov » 22 юли 2007, 23:40

Значи един мой приятел си купи наскоро кола, внос от Италия, която също е имала аларма, но дойде без дистанционно! Ходихме при няколко алармаджий да питаме дали могат да направят само дистанционно на старата аларма и всички бяха категорични, че никой няма да се занимава с това,а дори и да се навиел някой, то можело да излезе по-скъпо отколкото нова аларма!
В крайна сметка го посъветваха да си сложи нова аларма!

Потребителски аватар
bg_borec
потребител
потребител
Регистриран: 21 юли 2007, 19:14
Модел на автомобила: ford mondeo

Мнение от bg_borec » 23 юли 2007, 04:10

ptashkov написа:Значи един мой приятел си купи наскоро кола, внос от Италия, която също е имала аларма, но дойде без дистанционно! Ходихме при няколко алармаджий да питаме дали могат да направят само дистанционно на старата аларма и всички бяха категорични, че никой няма да се занимава с това,а дори и да се навиел някой, то можело да излезе по-скъпо отколкото нова аларма!
В крайна сметка го посъветваха да си сложи нова аларма!
мерси колега

Потребителски аватар
tropper
потребител
потребител
Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
Контакти:

Мнение от tropper » 23 юли 2007, 10:20

Внимавай как ти слагат новата аларма, че се случва да правят магарии от мързел - не махат старата аларма, а директно връзват новата каскадно на нея.... и после не щеш ли проблеми :wink: Един приятел алармаджия се оплакваше как при него дошъл Мерцедес с ШЕСТ аларми вързани една през друга :lol:, та се наложило за да оправи работата да смени половината окабеляване...
късото съединение прави силата
LPG: Изображение / 1.07 заради гумите :)

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”