Осветление на номера и за задна скорост
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
- Status: Извън линия
Осветление на номера и за задна скорост
Здравейте колеги днес вечерта видях, че не ми свети осветлението на номера и осветлението за задна скорост. Някой може ли да ми каже дали са на един бушон и къде се намира той в купето или при двигателя. Или ако някой знае нещо по въпроса от какво може да е станало. PS. Видях темата за задна скорост утре ще потърся за извадена клема, че скоро ходих на майстор. Явно няма да попадна на човек от 6 години едно и също с тях.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Не знам на кой бушон е задната но съм сигурен, че са на различни. Задната свети само на контакт, а номера винаги. Номера е свързан на габаритите ако те светят търси от задния стоп до крушката на номера. Най вероятната причина за несветенето на задната е машинката на ск.кутия. Открил си че двете неща не работят, обаче съм сигурен че не си установил точно кога са спрели и дали това е станало едновременно.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ти пък все изодзадзе си гледаш колатаnicko написа:Е всички да изгорят на един път ли

Абе виж ги тея крушки недей са гаври с колата ...
Ко ща сбърка?

Аз като взех моята и не ми работеха халогените и осветлението на номера да не мислиш, че съм разглобил цялата кола?
Крушките бяха !
Ааа .. и единя габарит отпред, обаче един тупаник, че не можах да разбера тогава как се стига до крушката и от тогава не е гаснал