няколко проблемчета

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
bigmurzi
потребител
потребител
Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник
Status: Извън линия

няколко проблемчета

Мнение от bigmurzi » 11 сеп 2007, 00:26

1.За втори път ми изгоря ключа за фаровете, но двата пъти се случват различни неща.Първият път се беше стопил бушонът на дългите, а сега на късите :roll: Днес смених крушките (защото единият фар ми е нов, а другият си е неиният си и бяха с различни крушки) сега е с две еднакви и работят нормално за сега, но от какво друго може да гори освен от крушките?
2.Не знам дали е станало, след като ми изгоряха фаровете или по-късно, но ми се стопи и бушонът на вентилатора на радиатора..а там инсталацията е нова..може ли да има общо?
3.Понякога, като запаля и карам 1-2км, и след това спра държи оборотите м/у 1500 и 2000, и се оправя само.Нямам си на идея от къде се регулират оборотите за празния ход, обикновено са ми около 900..?

Съжалявам, че въпросите не са добре формулирани, ама през една-две седмици нещо по тая кола се прецаква и вече и аз не знам от къде да започна...пък като я заведа на майстор, все и правят нещо и след същия период то пак се разваля..

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”