Проблем при паленето на Focus
- bard
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2007, 17:21
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16V 101к.с. 2003г. ГИ Фобос
- Status: Извън линия
Проблем при паленето на Focus
Здравейте,имам проблем със запалването,като завъртя ключа се чува едно "цък" и лампите започват да мигат а всички стрелки започват да треперят и дотам.След няколко опита пали.Дали е стартера причината или е някое реле?Focus-a е 2004г. 1.6 бензин
- bard
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2007, 17:21
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16V 101к.с. 2003г. ГИ Фобос
Дано да е акумолатора,сутринта го сложих да се зарежда около 2часа и запали от първия път.После го закарах да го замерят и ми казаха,че зареждането е нормално и акумолатора е за смяна.Притеснява ме само да не се губи ток някъде на друго място и затова да пада акумолатора.
От сервиза ми препоръчаха да сложа по-силен около 60-65Аh,а оригиналният е 43Аh(motorcraft).
Дайте акъл,да не прецакам нещо друго ако сложа по-силен?
От сервиза ми препоръчаха да сложа по-силен около 60-65Аh,а оригиналният е 43Аh(motorcraft).
Дайте акъл,да не прецакам нещо друго ако сложа по-силен?
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
колкото е по каталог толкова се слага.Може и от комбайна акумулатор да сложиш,но генератора няма да може да го зареди.Там където предлагат акумулатори(поне в по добрите магазини)имат каталог за всеки автомобил какъв акумулатор препоръчва производителя,и разбира се +5Ah за душата отгоре слагаш,но не повече. 

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Въртим, сучем и пак до язовира стигнахме...
Нали се сещаш, че производителят няма да сложи дай-добрия акумулатор, най-добрите ресори, най-добрите пружини, най- добрите накладни, най-добрите гуми, най-добрите свещи и кабели, най-доброто масло, и т.н. и т.н. Колата би струвала двойно по-скъпо... А политиката на много марки автомобили, вкл. нашата е по-скоро обратната.
Та моят съвет е: сложи този с по-голям капацитет

Нали се сещаш, че производителят няма да сложи дай-добрия акумулатор, най-добрите ресори, най-добрите пружини, най- добрите накладни, най-добрите гуми, най-добрите свещи и кабели, най-доброто масло, и т.н. и т.н. Колата би струвала двойно по-скъпо... А политиката на много марки автомобили, вкл. нашата е по-скоро обратната.
Та моят съвет е: сложи този с по-голям капацитет

Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...