проблем с задните стопове...
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
- Status: Извън линия
проблем с задните стопове...
някой може ли да ми каже защо като пусна мигача ми цъка много бързо и като натисна спирачка мигача спира да цъка и на таблото свети лекичко пусна ли спирачката пак си цъка така бързо...
за цъкането бързо не е от това че не ми свети някой мигач сичко свети но това немога да го разбера,преди като натиснех спирачка ми светеше и мигача ама го оправих нз и аз как някой ако може да помогне много ще съм благодарен
за цъкането бързо не е от това че не ми свети някой мигач сичко свети но това немога да го разбера,преди като натиснех спирачка ми светеше и мигача ама го оправих нз и аз как някой ако може да помогне много ще съм благодарен
-
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2007, 21:22
- Модел на автомобила: Форд ескорт 1.6 16V 1996
Има късо съединение стоп - мигачи!
Ако е само на единия (ляв или десен) късото може да е в съответния стоп(или кабелите към него).
Но ако е и за двата мигача -виж таблото с бушоните и релетата.
Ако не си наясно с електриката-търси жичкаджия!
Ако не си наясно с електриката-търси жичкаджия!
значи в момента проблема е че както си карам(пуснати габарити) пускам ляв мигач натискам спирачка и мигача спира да свети и ми намигва леко стопа..
а преди го оправих като махнах сички кабели и бях оставил само десния ми стоп да свети отляво имах само мигач и габарит.. а сега проблема е само в единия фар нямам 3ти стоп
а преди го оправих като махнах сички кабели и бях оставил само десния ми стоп да свети отляво имах само мигач и габарит.. а сега проблема е само в единия фар нямам 3ти стоп
- ravenman
- потребител
- Регистриран: 19 май 2007, 15:58
- Модел на автомобила: .....
- Контакти:
Абсолютно същият проблем имах и аз.Оправих го, като:
1.размърдах жиците, където са сложени в куплунга
2.Стегнах с шветска лента пластмасата, която държи кабелите към металните крачета (разбра ли ме за кое говоря?)
Както казаха колегите, някъде ти окъсява.
Докато разбера от къде е спирах с ръчна, когато ще завивам на ляво
, ама сега
съм 6+
Мигането на мигача по-бързо от обикновенно е , защото или имаш лампа с две жички сложена на място за лампа с една, или изгоряла лампа. Провери и кажи къде е бил проблема.
Успех!
2.Стегнах с шветска лента пластмасата, която държи кабелите към металните крачета (разбра ли ме за кое говоря?)
Докато разбера от къде е спирах с ръчна, когато ще завивам на ляво

Мигането на мигача по-бързо от обикновенно е , защото или имаш лампа с две жички сложена на място за лампа с една, или изгоряла лампа. Провери и кажи къде е бил проблема.
Успех!

Когато дойде краят,винаги се сещаме за началото!
Когато всичко отиде подяволите.....не отивай и ти!

Когато всичко отиде подяволите.....не отивай и ти!

-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
aaaaaaa и аз имам същия проблем само на един стоп е и до днес се чудех от какво е мама му стара , еи сега ще го погледна... еи да сте живи и здрави!ravenman написа:Абсолютно същият проблем имах и аз.Оправих го, като:
Докато разбера от къде е спирах с ръчна, когато ще завивам на ляво, ама сега
съм 6+
Успех!
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
ravenman написа:Aicken,кажи дали си го оправил, и дали е било от същото място
значи колега кво да ти кажа... разглобих го ... зех един парцал и изчистих платката дето на неи са крушките , извадих всяка крушка и я сложих на ново... всичко уж си беше ок и преди това ама като я направих тая профилактика и поразместих и кабела захранващия от тук оттам и се оправи , евала че казахте

а иначе дали е същото нещо мисля че при мен нямаше нужда от затягане.. просто грешно е натиснато нещо...
- [RS]Coswort
- потребител