Още въпроси за моторчето за празен ход на Фиеста.
- valerko1
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2006, 14:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 1600 cm3, 100 кс, 06.2008 г. фейслифт, АГУ
- Status: Извън линия
Още въпроси за моторчето за празен ход на Фиеста.
Днеска разказах играта на моторчето за празния ход /стъпковото/ на любимата Фиеста 1994 г, моно, 1300 м3 . От колата директно в мивката, киснене в обесмаслител около 2 часа, сега съхне на простора. Обаче имам едно-две питания:
1. На снимката долу тази джаджа отпред само с ток ли се движи, щото на ръка с голямо усилие не ще нито напред, нито назад?
2. Другата ми питанка е преди да го монтирам трябва ли да се смаже с нещо и с какво. Мисля да му пръсна WD-40?
3. Последно питане....при демонтаж и монтаж на това моторче акумулатора трябваше ли да е изключен, че аз чак като го махнах загрях, че може и да съм съгрешил......ама ми се слушаше Z-Rock и бях забравил.
Ако го направя това моторче ще пусна една тема от начало до край какво съм правил, с какво съм го правил, що съм го правил, за да е от полза на всички.......евентуално.
1. На снимката долу тази джаджа отпред само с ток ли се движи, щото на ръка с голямо усилие не ще нито напред, нито назад?
2. Другата ми питанка е преди да го монтирам трябва ли да се смаже с нещо и с какво. Мисля да му пръсна WD-40?
3. Последно питане....при демонтаж и монтаж на това моторче акумулатора трябваше ли да е изключен, че аз чак като го махнах загрях, че може и да съм съгрешил......ама ми се слушаше Z-Rock и бях забравил.
Ако го направя това моторче ще пусна една тема от начало до край какво съм правил, с какво съм го правил, що съм го правил, за да е от полза на всички.......евентуално.
Няма лоша ракия и хубава лопата.
-
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2008, 21:24
- Модел на автомобила: Fiesta 1,1iC/91г-monoinj
- Status: Извън линия
Re: Още въпроси за моторчето за празен ход на Фиеста.
На п*****а е нужен ток.