Много от ел. вече се скапва ПОМОЩ!!
- mama
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2008, 18:03
- Модел на автомобила: eskort
- Контакти:
- Status: Извън линия
Много от ел. вече се скапва ПОМОЩ!!
Здравейте, имам проблем с доста неща, ще ви поразкажа, а пък ако някой му дойде идейка ще се зарадвам 
ел.стъклото ми отказа ( четох за бутона ама си нямам хал хабер
),заден ляв мигач -като го пусна свети всичко стоп,фар и т.н. незнам маса ли е стол ли е :
,беше ми скъсан захрнващият кабел на климатика( вързаха го по нашенски) сега пък ми падат оборотите, не ми свети лампата на маслото,и започна да ми мига лампата на ербега ( проверих буксите на коланите ми не са извадени), май др не се сещам. Лошото, че се намирам в СЛЪНЧЕВ БРЯГ и ще съм тук до септември, ако някой познава изпитан човечец по БУРГАС да ида или да си карам тъй
( не ми се иска ) до кат се пребера в ПЛЕВЕН. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
П.С. ЗАБРАВИХ форд ескорд 95/6

ел.стъклото ми отказа ( четох за бутона ама си нямам хал хабер

П.С. ЗАБРАВИХ форд ескорд 95/6
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Много от ел. вече се скапва ПОМОЩ!!
Ако светят еърбеците,вече е лошо.Тия чудеса гърмят като стой та гледай.И ако си някъде на път с висока скорост,може да се пребиеш като куче.Еърбег никога не допускай да ти свети.Той по стандарт си е на отделно захранване и направен така,че да може да се отвори дори и ако няма нищо друго здраво по колата.Щом свети,значи някой от сензорите му вече е дал на късо.Влага,стареене,кирилизация...се тая...има някаква неизправност и трябва да се прегледа.Опасно е.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- mama
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2008, 18:03
- Модел на автомобила: eskort
- Контакти:
Да знам, че е опасно обиколила съм много сервизи в почти цяла България БОШ„ ФУДА, Форд в сф, разни други знайни и не знайни и никой не се наема да каже нещо (ГРЕШКА В КОМПА ) това ми казват, карам я 4години и повече така е почти през цялото време. Братми ми каза за този клуб и затова се обръщам за ПОМОЩ мерси все пак 

- valeri1972
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2007, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo 1995-5D- 1.6i 16V- Zetec 90ps-газов инжекцион
На влизане от Слънчев бряг към Бургас - отдясно бензиностанция Петрол - от ляво Лукойл /това всичко е на входното кръгово/ - 1 сервиз - 3 метра до Петрол - почти на самия път има стойка /продават гуми/ - ако там не става, навлизаш в кръговото и караш вдясно посока МЕТРО-Бургас и София, след около 300-400 м има автомивка и след нея 2 сервиза за ауспуси - попитай момчетата там/до скоро бяха доста отзивчиви/ и в "краен" случай МОТО-ПФОЕ - Бургас срещу ТЕХНОМАРКЕТ на изходното кръгово за София/промениха предимството на кръговото/ >:D<:
Ще поразпитам и за други - тук има и колеги от Бургас може да ти помогнат със сервиз
Успех -
Ще поразпитам и за други - тук има и колеги от Бургас може да ти помогнат със сервиз
Успех -

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Това поне е хубаво, че ако и тя светне - лошоmama написа:не ми свети лампата на маслото

- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
погледни си масата на стоповете направо пусни нова и при мен на ескорта ми беше като дискотека пускаш едно светва друго така си реших проблема