За какво реле е тази букса?
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
За какво реле е тази букса?
Здравейте, колеги!
Та от доста време се чудя за какво е тази букса намираща се ниско долу до педала за съединителят и тъй като е цветна ( става въпрос за синьо/оранжевата ) предполагам е за нещо важно но го няма предполагам е реле ето и снимка --->

Благодаря ви предварително за помощта
Та от доста време се чудя за какво е тази букса намираща се ниско долу до педала за съединителят и тъй като е цветна ( става въпрос за синьо/оранжевата ) предполагам е за нещо важно но го няма предполагам е реле ето и снимка --->

Благодаря ви предварително за помощта

Последна промяна от jvspasov на 13 авг 2008, 14:44, променено общо 2 пъти.
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- steff72
- потребител
- Регистриран: 23 апр 2008, 10:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia 97" Combi
Re: За какво реле е тази букса?
За диагностика на колата.Там влиза щекера от компа който прави диагностиката.
- jvspasov
- потребител
- Контакти:
Не е за диагностиката, за диагностиката не е под бушонното табло и не е такъв а е RS букса и е на кората под волана.. това си е точно за реле но какво ?? и за какво...steff72 написа:За диагностика на колата.Там влиза щекера от компа който прави диагностиката.
Няма проблемиsteff72 написа:Прав си колега точно така е.Извини ме, нещо съм се разсеял.

Последна промяна от jvspasov на 13 авг 2008, 14:46, променено общо 1 път.
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- steff72
- потребител
- Регистриран: 23 апр 2008, 10:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia 97" Combi
Прав си колега точно така е.Извини ме, нещо съм се разсеял.
Колега отново не съм сигурен, но я виж темата "Темпомат(Автопилот)".Мисля че е нещо свързано с круиз контрола.
Аз го имам същото и искам да разбера.
Колега отново не съм сигурен, но я виж темата "Темпомат(Автопилот)".Мисля че е нещо свързано с круиз контрола.
Аз го имам същото и искам да разбера.
- jvspasov
- потребител
- Контакти:
Отново греда - май никой не е виждал какво има на тази букса и за какво е !!!! Да видим след отпуските дали ще се включи този който знае ...
- dimitardima
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2007, 18:52
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1,8 I Zetec 16V Ghia 1996г.комби 112к.с. тел.0896138531
- Контакти:
Така,мойта е 96 г.,и я имам тая букса.Но в книгата за Мондео 92-2000г.,пише следното:за-автомобили,произведени след май 98г.-допълнителни релета,разположени извън монтажните блокове с предпазители и релета-R20-цвят син-Устройство за измиване на фаровете-Намира се отляво,до монтажния блок с предпазители под арматурното табло.За МК1 въобще го няма като опция,а аз го имам тва нещо.
Дано сме разгадали мистерията. 

- jvspasov
- потребител
- Контакти:
Мерси за отговора - аз пръскалки за омиване на фаровете нямам но поне ще знам за какво реле е тази букса....dimitardima написа:Така,мойта е 96 г.,и я имам тая букса.Но в книгата за Мондео 92-2000г.,пише следното:за-автомобили,произведени след май 98г.-допълнителни релета,разположени извън монтажните блокове с предпазители и релета-R20-цвят син-Устройство за измиване на фаровете-Намира се отляво,до монтажния блок с предпазители под арматурното табло.За МК1 въобще го няма като опция,а аз го имам тва нещо.Дано сме разгадали мистерията.