ксенонови фарове

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
lafsta
потребител
потребител
Регистриран: 25 юли 2008, 08:36
Модел на автомобила: Ford puma
Status: Извън линия

ксенонови фарове

Мнение от lafsta » 17 ное 2008, 18:31

Здравейте колеги искам да си поставя ксенонови светлини на моята Пумичка но на пазара се предлагат толкова много модели"най-вече китайски и др." Моля някой ако е слагал или има опит нека пише за модел марка цена... >:D<:

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Re: ксенонови фарове

Мнение от FordSierra1.6L » 17 ное 2008, 21:33

lafsta написа:Здравейте колеги искам да си поставя ксенонови светлини на моята Пумичка но на пазара се предлагат толкова много модели"най-вече китайски и др." Моля някой ако е слагал или има опит нека пише за модел марка цена... >:D<:
Колега аз си сложих от тези китайските които ти казваш...ми светят много добре да ти кажа...сега си взимам и за халогените...по натам и за дългите....те всички на пазара са китайски боклуци но да не те плаши....Разликата в светенето е уникално много и вече не бих сложил обикновенни крушки....просто си е голямо удобство....заслужава си парите...аз си взех за 110 лева Н7 сега си взимам пак Н3 за 110 лева...и не са мноог парите...аз си ги монтирах..то няма голяма философия просто 2 жички и баластите....ако имаш въпроси питай... :)

dany85
потребител
потребител
Регистриран: 19 юли 2008, 10:23
Модел на автомобила: Вече съм с Ford Mondeo 1.8td, набор 98 :)

Мнение от dany85 » 18 ное 2008, 01:48

От къде ги купи за по 110лв? Ако случайно знаеш кажи какви са крушките за късите на Мондео МК2. Може и на лично, но мисля, че ще е полезно инфо _friends_

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Мнение от FordSierra1.6L » 18 ное 2008, 08:30

dany85 написа:От къде ги купи за по 110лв? Ако случайно знаеш кажи какви са крушките за късите на Мондео МК2. Може и на лично, но мисля, че ще е полезно инфо _friends_
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... ilit=xenon" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето от тук ги поръчах.Момчето е много точно и веднага ми прати комплект.Късите и дългите са Н7 а халогенните фарове са Н3...тези дни трябва да ми дойде и ксенона за халогените и ще сложа снимка как светят късите и халогените...иначе ксеноните не са лоши светят много добре....то е ясно ,че качеството не е високо но за тези пари е идеално...няма гаранция понеже е от казанлък и няма как да ти ги сложи....аз си ги монтирах на собствен риск :)
По София има слагат но под 170 лева няма ксенон...е разбира се с гаранция е но на мен не ми трябва гаранция...като изгори си сменям квото и да е и готово....каквото стане :) Слагайте няма да сбъркате просто ще се родите и ще виждате всичко....неравности дупки всичко се вижда много ясно и е доста красива колата като свети беличко....аз си взех на 6000К отвън съвсем леко синее отвътре е бяло....въпрос на вкус.....на новите коли вграждат 4300 което се води бяло но на мен не ми харесва щото ми бие на жълто както старите крушки....вече е въпрос на избор какви ще си вземете :) Успех :)

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”