ксенони

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
lafsta
потребител
потребител
Регистриран: 25 юли 2008, 08:36
Модел на автомобила: Ford puma
Status: Извън линия

ксенони

Мнение от lafsta » 27 ное 2008, 18:55

Здравейте колеги искам да сложа ксенони на моята пумичка но не знам какви са оригиналните крушки т.е. колко "Н"са Н1 .Н2 Н3 или НВ3 ?????? колата е модел Пума1.4 .Моля някой ако знае нека отговори :idea:

Потребителски аватар
TED
потребител
потребител
Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07

Re: ксенони

Мнение от TED » 27 ное 2008, 23:03

"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн

Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06

Потребителски аватар
lafsta
потребител
потребител

Мнение от lafsta » 28 ное 2008, 14:31

_friends_ Здравей колега но има малък проблем при задаването на модела ми изписва ето това Your vehicle is not equipped with this type of lamp. Което на практика означава че колата не е снабдена с такива лампи но благодаря все пак за усилието :idea: _friends_

combi
потребител
потребител
Регистриран: 23 ное 2008, 11:43
Модел на автомобила: ford mondeo

Мнение от combi » 28 ное 2008, 22:07

колега и аз исках да слагам ксенони, но ме стреснаха че може да се прецака ел. инсталацията.
Спира осветлението на таблото, източва акумолатора и т.н. така че за 100лв да не стане панаир.
Изображение

Потребителски аватар
Bndita190
потребител
потребител
Регистриран: 27 сеп 2008, 11:36
Модел на автомобила: FORD MONDEO MK1 96г. 2.0i 136ps 16v DOHC+chip(digital tuning)
FIAT BARCHETTA 2000г. 1.8 140к.с

Мнение от Bndita190 » 28 ное 2008, 22:13

Нищо не точи колеги аз сложих ксенон и сам много добре,сега ще сложа и на дългите и на халогените,няма такова нещо за проблемите,единствените проблеми който могат да станат е да ти изгори трафчето,но ако са гаранционни хич да не ви пука.Яко е с Ксенона ден ден е пред колата.

Потребителски аватар
TED
потребител
потребител
Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07

Мнение от TED » 29 ное 2008, 00:21

lafsta написа:
_friends_ Здравей колега но има малък проблем при задаването на модела ми изписва ето това Your vehicle is not equipped with this type of lamp. Което на практика означава че колата не е снабдена с такива лампи но благодаря все пак за усилието :idea: _friends_
Ами избери си от хоризонталното меню горе (картинките) точно лампата за кои светлини те интересува :)
"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн

Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Мнение от FordSierra1.6L » 29 ное 2008, 09:23

Ако фара ти е едносекционен ( късите и дългите да ти светят от едно място по просто казано) значи са ти ""Н4" ако са ти двусекционни демек късите и дългите да са ти отделни вече крушките може да са ти Н7 Н1 трябва да се види като я свалиш на нея на цокъла пише какъв размер е ........на мен на рс-а на късите са ми Н4 а на дългите Н7 което е много тъпо...на мондеото на къси и дълги е Н7.....ксенона е много хубаво нещо вече от 1 месец имам и не бих сложил обикновенна крушка вече,всичко се вижда,светло е като ден и изглежда по красиво...днес ще си сложа на халогените понеже все не остава време а днес съм почивка :) слагайте ксенони вече има на доста прилични цени ,няма да съжелявате :) успех

Потребителски аватар
lafsta
потребител
потребител

Мнение от lafsta » 01 дек 2008, 15:18

TED написа:
lafsta написа:
Ами избери си от хоризонталното меню горе (картинките) точно лампата за кои светлини те интересува :)
Да извинявай сега видях Мерси много _friends_

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”