Парктроник

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Водолей
потребител
потребител
Регистриран: 20 окт 2008, 10:44
Модел на автомобила: Мондео турбо дизел
Status: Извън линия

Парктроник

Мнение от Водолей » 08 дек 2008, 11:55

Ползвал ли е някой системата за паркиране VOLCANO ? Интересувам се от това , каква информация се изписва
на дисплея в огледалото за обратно виждане.Моля споделете мнения за парктрониците от вашия личен опит.
Размерите на моето Мондео комби и затъмнено задно стъкло ме навеждат на мисълта за монтиране на
подобна екстра.Спрях се на тази система , но от качените в сайтовете картинки не мога да разбера каква точно информация ще получа от системата.

Потребителски аватар
Shooter
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2007, 12:23
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TDI 1996 Turnier Ghia
Ford Mondeo нова пръчка комби 2009

Re: Парктроник

Мнение от Shooter » 08 дек 2008, 16:07

Парктрониците дават информация :
1) на какво разстояние от теб е обекта към който се приближаваш( обикновено действат от 2м до 30см)
2) от коя страна на бронята е приближаването(ляво или дясно)
3) всичко това е съпроводено със звук който ускорява писукането с приближаването до обекта.

на моята съм сложил парктроник за 90лв от топспеед. 4 датчика отзад. вече година действа перфектно. много съм доволен.
системите с огледало не ми харесват защото огледалото е много голямо и грубо. моята е с малък дисплей който се побира в половината ниша над касетофона.

g.taskov
потребител
потребител
Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.

Re: Парктроник

Мнение от g.taskov » 08 дек 2008, 20:17

Аз карам с вулкано и дисплея е на огледалото малко е по-голямо от това на колата и е затъмнено малко ,което
ме улеснява като кара някой задмен.Доволен съм ,карам комби и много ме улеснява избрах огледало,защото не не заема друго място в колата и е по-удобно за мен.Ако се спреш на това купувай с 8 датчика цената е една.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”