Зарядно за акумулатор ?
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Зарядно за акумулатор ?
Ай изведох, ама го копнах, че ме мързи да го пиша пак или да го преработвам.
Абе тва за зарядното ка да го изведа в отделна тема в "тоци" като е май най-належашо и актуално тука?
Начи моя живна (акумулатора) ! Проблема го даде след небрежност от моя страна и 3 дневен престой в тези "жеги".
Та !!!
За да да не съм небрежен вече ще си търся грамотно зарядно и евентуално веднъж седмично (поне зимата) ще си свалям акумулатора да го турам на зарядното щом карам само на къси разстояния и то на фарове !!!
Вече е 6 без нещо сутринта та начи довечера взимам едно "направи си сам" но е грамотно следи тока на акумулатора дава му колкото трябва и като се зареди изключва. Ама ме мързи да си правя и за мен едно и ще си търся да си купя готово.
Никой ли няма такова да каже нещо за него бееее ???
Технополис и къф беше още един от този сорт "плодзеленчук" направиха тука у нашия град, там ли да дира зареждачка или ? Щото компютЕр определено не бих си взел от супермаркет-а.
Пууу начи само аз пиша от този "убаФ" град Плевен
Абе тва за зарядното ка да го изведа в отделна тема в "тоци" като е май най-належашо и актуално тука?
Начи моя живна (акумулатора) ! Проблема го даде след небрежност от моя страна и 3 дневен престой в тези "жеги".
Та !!!
За да да не съм небрежен вече ще си търся грамотно зарядно и евентуално веднъж седмично (поне зимата) ще си свалям акумулатора да го турам на зарядното щом карам само на къси разстояния и то на фарове !!!
Вече е 6 без нещо сутринта та начи довечера взимам едно "направи си сам" но е грамотно следи тока на акумулатора дава му колкото трябва и като се зареди изключва. Ама ме мързи да си правя и за мен едно и ще си търся да си купя готово.
Никой ли няма такова да каже нещо за него бееее ???
Технополис и къф беше още един от този сорт "плодзеленчук" направиха тука у нашия град, там ли да дира зареждачка или ? Щото компютЕр определено не бих си взел от супермаркет-а.
Пууу начи само аз пиша от този "убаФ" град Плевен

- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
paci, в Технополис поне аз не съм видяла да продават автомобилни принадлежности, по вероятно е в Метро да има.
Но и зарядно "направи си сам" върши работа. Миналата зима докато не карах колата, бях поръчала на всеки 3 седмици да ми зареждат акомулатора и си вършеше перфектно работата. Макар, че зарядното имаше един недостатък не се изключваше само и въобще не беше от "интелигентните" и "по часовник" ставаше зареждането, примерно 2 часа се зарежда и после се изключва / ръчно
/ и с нещо друго се мереше тока в него, но какво точно незнам, но мога да попитам. 
Но и зарядно "направи си сам" върши работа. Миналата зима докато не карах колата, бях поръчала на всеки 3 седмици да ми зареждат акомулатора и си вършеше перфектно работата. Макар, че зарядното имаше един недостатък не се изключваше само и въобще не беше от "интелигентните" и "по часовник" ставаше зареждането, примерно 2 часа се зарежда и после се изключва / ръчно

- paci
- Модератор
Ха!! Ей го един подобен на моя случай
Сега ще си дира и зарядно.
Polly, знам за Метро и зарядни с които можеш даже да си палиш ама е в София ... хмм, май щи идвам на гости
kEFi, ... тоя снежния е Павката
snejko(10:55 сутринта) : a, razsyhna se rabotata
snejko(10:55 сутринта) : nqma da vnasqm
Сега ще си дира и зарядно.
Polly, знам за Метро и зарядни с които можеш даже да си палиш ама е в София ... хмм, май щи идвам на гости

kEFi, ... тоя снежния е Павката
snejko(10:55 сутринта) : a, razsyhna se rabotata
snejko(10:55 сутринта) : nqma da vnasqm
- rejo
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 01:10
- Модел на автомобила: FIESTA 1.3i 2005, бензин
- Контакти:
Освен в Метро, къде в София другаде има и кои зарядни са добри??? Не знам дали има значение....
Не е лошо човек да има под ръка. Онзи ден в един сервиз колата я бяха оставили с отворена врата и като си я взимах - не пали. Имаха си едно зарядно (доста добре изглеждаше, в смисъл купувано не правено) и за 10 мин и всичко наред.
Не е лошо човек да има под ръка. Онзи ден в един сервиз колата я бяха оставили с отворена врата и като си я взимах - не пали. Имаха си едно зарядно (доста добре изглеждаше, в смисъл купувано не правено) и за 10 мин и всичко наред.
- paci
- Модератор
А можеше да го бутнат да запалиvalboy написа:А неможаха ли просто да ти дадат ток от друга кола да запалиш.....

Писвааааа миииииии !!!

Модератра, изтрии ги последните 2 (това моето и горе на valboy)
Моля, кликнете на линка и вижте хората как си водят темата няма такива малоумни изцепки и да се пише за броиката на постовете няма заначение с какво съдържание са.
paci написа:Модератра, изтрии ги последните 2 (това моето и горе на valboy)

Между другото не са ни изтрили мненията защото може би си сгрешил някоя думичка .........