re климатик
-
- потребител
- Регистриран: 21 яну 2006, 15:30
- Модел на автомобила: ЕСКОРТ 96
- Status: Извън линия
re климатик
спря ми вентилатора на охлаждането и климатика ми запо4на да изклю4ва това го знам за6то, къде може да ми е проблема по вентилатора бушонита са здрави,вентилатора и тои и нормално ли е когато загрее колата да се пуска вентилатора по4ти в 4ервеното на дат4ика става дума за ескорт зетек 1.6 16 95 година
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: re климатик
Ако пък разбрах нещо ?!evgoefen написа:спря ми вентилатора на охлаждането и климатика ми запо4на да изклю4ва това го знам за6то, къде може да ми е проблема по вентилатора бушонита са здрави,вентилатора и тои и нормално ли е когато загрее колата да се пуска вентилатора по4ти в 4ервеното на дат4ика става дума за ескорт зетек 1.6 16 95 година

Я се успокой малко и обясни какво става.
Защо?evgoefen написа:спря ми вентилатора на охлаждането и климатика ми запо4на да изклю4ва това го знам за6то
Щом са здрави бушоните какъв е проблема?evgoefen написа:къде може да ми е проблема по вентилатора бушонита са здрави
Хубаво деevgoefen написа:вентилатора и тои

Къде видя червено по датчика?evgoefen написа:нормално ли е когато загрее колата да се пуска вентилатора по4ти в 4ервеното на дат4ика
Много дълго изречение си заформил

======================================
С много труд успях да разбера какво си искал да напишеш и стигнах до извода, че ти е изгоряла първата степен на вентилатора.
Аз нямам такива екстри и не мога да ти кажа къде да ръчкаш.
Ще изкочи някой светнат и ще ти каже как евентуално да го побългариш

П.С. Я хвърли едно око и тук ===>клик

-
- потребител
- Регистриран: 21 яну 2006, 15:30
- Модел на автомобила: ЕСКОРТ 96
otgovor na priatel4eto deto ne6to ne otbira ot koli.
1.ами когато климатика работи вентилатора на охлаждането работи на слаба степен а може и на силна това зависи от врамето колко е топло така:
2.километражите са ми бели фабрично и на датчика наохлаждането индикатора към края е червен та от там го видях че е такъв цвят така:
3.проблема може да е на поне 5 места извън бушоните:
4. НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ ПОЛКОВНИК и извинявайте за латиницата но така пиша по бързо.ще се коригирам за в бъдеще.и все пак благодаря за съвета ще потърся реленцето на перката
Симулативен превод:_SLiThER_

2.километражите са ми бели фабрично и на датчика наохлаждането индикатора към края е червен та от там го видях че е такъв цвят така:
3.проблема може да е на поне 5 места извън бушоните:
4. НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ ПОЛКОВНИК и извинявайте за латиницата но така пиша по бързо.ще се коригирам за в бъдеще.и все пак благодаря за съвета ще потърся реленцето на перката
Симулативен превод:_SLiThER_