Основа/планка за фар на Фиеста с ел. регулиране
- gin
- потребител
- Регистриран: 28 май 2005, 13:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3mi '95
- Status: Извън линия
Основа/планка за фар на Фиеста с ел. регулиране
Търся пластмасовата основа на левия фар на Фиеста (тази на аватара), на него има специална дупка за закрепване на моторчето за регулиране на височината. Сега фара е кльофнал надолу, обаче не знам дали само това го държи или и някакви допълнителни детайлчета ми трябват, но това е основното.
Просто е някакво безумие изобщо няма, на едно място имаха само дясна такава, лявата с поръчка от Германия за 2 седмици 55 кинта... На друго място ми проръчаха и намериха цял обикновен фар понеже нямало Фиести с ел. регулиране... Дайте идея къде да проверя.
Просто е някакво безумие изобщо няма, на едно място имаха само дясна такава, лявата с поръчка от Германия за 2 седмици 55 кинта... На друго място ми проръчаха и намериха цял обикновен фар понеже нямало Фиести с ел. регулиране... Дайте идея къде да проверя.
- ivanenev
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2005, 19:44
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4i CLX
- Контакти:
колега несъм сигурен дали имам това което ти трябва но ще проверя в къщи защото и моита беше с ел фарове докато "добросъвестни" шофиори не я побутнаха после бях изправен пред твоя проблем и се наложи да си купя обикновени не ел. фарове и старите ми остаха в нас та ще проверя и ще ти пиша възможно наи-скоро!!!

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Аз с предната Фиеста като катастрофирах ми трябваше фар и по магазините най-ефтино беше 55лв и то без рамката на която стои и без моторчето. Отделно рамката и тя една камара пари. Накрая си взех от моргата напълно окомплектован фар с моторче и със идеален рефлектор само за 35лв. Така че по добри виж по моргите.
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
- gin
- потребител
- Регистриран: 28 май 2005, 13:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3mi '95
Аз подпрях колата отпред в една друга кола, и затова ми е клюмнал. Пластмасовата основа е счупена.jasonsmith написа:Аз имам същия проблем, и мойте фарове са клюмнали надолу, и на двата им е развалена резбата за регулиране на височината, обаче от вътрешната страна под капака има реглаж на самия фар нагоре надолу, и оттам го врътнах и за момента ми работи доста добре