Проблеми соборотите на Orion 1.4i - 1991 (моноинж.)

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
venom
потребител
потребител
Регистриран: 21 апр 2006, 10:08
Модел на автомобила: Ford Orion 1.4i
Status: Извън линия

Проблеми соборотите на Orion 1.4i - 1991 (моноинж.)

Мнение от venom » 21 апр 2006, 10:33

Проблемите са много но най-кофти е, че понякога не си държи ниските обороти и гасне. Това става и в движение когато я изключа от скорост. Интересно че не го прави постоянно, но като зацикли може така със дни да ми къса нервите. Вече ми писна да я карам при пишман майстори и затова реших да потърся помощ във форумите. Надявам се някой от вас колеги да ми помогне че в МП на диагностика всичко и изкарват че е наред.
Предварително благодаря на всеки който се опита да ми помогне със съвети щото вече губя надежда.
А, забравих да спомена че колата я имам от 5 години и винаги си го е имало този проблем.

zzari
потребител
потребител
Регистриран: 14 мар 2006, 13:16
Модел на автомобила: ESKORT 1.8 D 93г

Мнение от zzari » 21 апр 2006, 10:57

колега,аз имах същия проблем с предната си кола и се оказа пробита мембрана на сервото на спирачките.След като я смених се оправи!А иначе спирачките си работеха!

zzari
потребител
потребител
Регистриран: 14 мар 2006, 13:16
Модел на автомобила: ESKORT 1.8 D 93г

Мнение от zzari » 21 апр 2006, 11:03

Забравих да ти кажа че предната ми кола беше ГОЛФ 1.8 моно и ми направи същтия проблем още един път но тогава излезе че е връзката между моното и всмукателния колектор,на голфа е гумена и се къса много лесно особено при слаби тампони на мотора.Не знам как е на форда но провери и там!

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”