Електрически схеми, Мондео 93-а
-
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2006, 08:18
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCI DPF Kombi MK4
- Контакти:
- Status: Извън линия
Електрически схеми, Мондео 93-а
Здравейте,
Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря електрическите схеми за Мондео 93-та?
Гледах в Autodata-та, не вършат работа, изтеглих и един manual на руски от раздела за download, но и той не ми върши работа.
Значи, интересува ме следното:
1. Подгряването на седалките не ми работи поради някаква причина, погледнах бушоните, няма проблем с тях.
2. Лампата на накладките свети постоянно (вярно, че предните накладки са сложени без датчик като купувах колата и някой беше вързал кабелите за датчика на късо, но като ги развързах, продължи да свети).
В най-общи линии, трябват ми електрическите вериги и схемите.
Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарен.
Поздрави,
Ал
Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря електрическите схеми за Мондео 93-та?
Гледах в Autodata-та, не вършат работа, изтеглих и един manual на руски от раздела за download, но и той не ми върши работа.
Значи, интересува ме следното:
1. Подгряването на седалките не ми работи поради някаква причина, погледнах бушоните, няма проблем с тях.
2. Лампата на накладките свети постоянно (вярно, че предните накладки са сложени без датчик като купувах колата и някой беше вързал кабелите за датчика на късо, но като ги развързах, продължи да свети).
В най-общи линии, трябват ми електрическите вериги и схемите.
Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарен.
Поздрави,
Ал
- greek
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2005, 19:05
- Модел на автомобила: Mondeo 1993 2.0 combi 136HP-АГУ
виж тука някъде http://store1.data.bg/tco/ford/Haynes%20manuals/
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Mondeo-то има два блока с предпазители- единия е над педалите в купето има един бутон който се натиска и блока пада надолу, така че да можеш да бърникаш, а другия е под предния капак до акомулатора и въздушния филтър. Това според мен може да ти помогне за първия проблем(ако не си проверявал и долните предпазители), а повече мога да ти кажа след няколко дни понеже ште гледаме на един приятел колата ,която има същия проблем със седалките.
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Беше се замърсил ключа, който се намира на ръчната. Има два начина да го опревиш. Лесният е да изкараш кожата на скоростния лост, да седнеш на пасажерското място, да си вкараш ръката, да напипаш бутона и да ро раздвижиш та да му се поизчисти мръсотията. Трудния е да разглобяваш и да махаш средната козола. Ако решиш да разглобяваш пиши да ти кажа още едно две неща.