проблем с лампите за ABS,ръчната и тази за маслото МК1
-
- потребител
- Регистриран: 27 мар 2005, 21:34
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 1.8 16V 1994г
- Контакти:
- Status: Извън линия
проблем с лампите за ABS,ръчната и тази за маслото МК1
Имам проблем неми светят лампите за ABS,ръчната и тази за маслото те са захранени с общ + а им се подава минус за да светнат,но при мен не идва,помогнете!Какъв може да е проблема.
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
При Моня,проблема с несветенето на лампата на ръчната е до болка познат,аз на мойта се отказах отдавна да се занимавам и сега не свети.
Но чак пък на АВSа,интересно не съм се сблъсквал.Като дадеш на контакт светват ли,щото ако да,точно тъй требе да е-светват палиш,тества и те изгасват.Или въобще не се обаждат?
Проблемацията с ръчната е от щекера,но трябва да се махне барчето с подлакътника и да се прогони
. Да не би от там да губи/щом казваш че са с общ плюс/ и на другите лампи
Айде като решиш проблема пиши,че ще е интересно как и защо....
Но чак пък на АВSа,интересно не съм се сблъсквал.Като дадеш на контакт светват ли,щото ако да,точно тъй требе да е-светват палиш,тества и те изгасват.Или въобще не се обаждат?
Проблемацията с ръчната е от щекера,но трябва да се махне барчето с подлакътника и да се прогони

Айде като решиш проблема пиши,че ще е интересно как и защо....

-
- потребител
- Регистриран: 27 мар 2005, 21:34
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 1.8 16V 1994г
- Контакти:
demiro, въобще не се обаждат.Напръсках днес и с контактен спрей,както ми препоръча колегата по горе ,но щеше да е твърде лесно да е истина.Нестана нищо естествено.Идея си нямам какво е станало.Явно никой тук не е имал подобен проблем.Вкрая накраищата ще отида Мото-Пфое,ако до няколко дни никой не даде съвет.