отваряне на багажника от дистанционното на алармата
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
- Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia
- Status: Извън линия
отваряне на багажника от дистанционното на алармата
Та моята аларма има такава функция (съответно бакажника ми се отваря с копченце) ама като питах тия дето ми сложиха алармата що не е вързано те почнаха да ми говорят за нови 15-20 лв. (а ми взеха 35 лв. да ми я сложат!) за да ми пуснат и тая функтция (не знам си какво допълнително трябвало да купуват и т.н.)
та, да знае някой нещо по въпроса?
та, да знае някой нещо по въпроса?
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ай стига бе.
Имам познат в София щеше да ми слага аларма с пейджър, който е с течнокристален дисплей с информация за автомобила, палене от дистанция и обхват 750м (на пейджъра в квартала т.е. между блоковете) за 210лв. направо очите ми останаха в нея, но незнам къде му е работилницата. Но тогава нямах парите.
КЪДЕ ГИ НАМИРАТЕ ТИЯ КОЖОДЕРИ!
Имам познат в София щеше да ми слага аларма с пейджър, който е с течнокристален дисплей с информация за автомобила, палене от дистанция и обхват 750м (на пейджъра в квартала т.е. между блоковете) за 210лв. направо очите ми останаха в нея, но незнам къде му е работилницата. Но тогава нямах парите.
КЪДЕ ГИ НАМИРАТЕ ТИЯ КОЖОДЕРИ!
-
Може, моят обхват беше даже по-малък, удължиха ми антената с едно кабелче и готово. Човекът го бил нарочно направил това, за да не може някой отдалеч да проба да ми "пробие" алармата. Представяш ли си, такива мъки, за да ми гепи някой застрахования Фори...sashos написа:лятото слагах аларма заради каското 110лв беше наи евтината лошото сега е че е много мальк обхвата на дистанционното6-7м можели да се направи нещо да се увиличи обхвата

-
- потребител
- Регистриран: 16 апр 2006, 20:01
- Модел на автомобила: siera 1.8 карбуратор 88г. ohc 90кс.
моята аларма струва 47лв. с две дистанциони две години гаранция управлява централно ел стакла и отварянето на багажника има обемен датчик шок датчик светодиод прогрмируема функция от дистанционото при дажане на контакт да заключва вратите ако натиснете дистанционото докато е в джобави и я отключите и не отворите врата да 10сек тя пак се заключва и пуска алармата
цена
аларма -47лв.
об. датчик-10лв.
модул за вдигане на ел стакла -22лв.
монтирал съм си я сам има си инстукции и кое каде да сваржеш
цена
аларма -47лв.
об. датчик-10лв.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Интересува ме този модул за ел. стъклата какъв сигнал получава от алармата и дали мога да си сложа такъв към мойта. Мойта е някаква полу-оригинална. Платката и шок датчика са в един корпус със сирената а дистанционното ми е пластмасовата част на ключа.desko написа:моята аларма струва 47лв. с две дистанциони две години гаранция управлява централно ел стакла и отварянето на багажника има обемен датчик шок датчик светодиод прогрмируема функция от дистанционото при дажане на контакт да заключва вратите ако натиснете дистанционото докато е в джобави и я отключите и не отворите врата да 10сек тя пак се заключва и пуска алармата
цена
аларма -47лв.
об. датчик-10лв.
Мисълта ми е ако например взема сигнал от управлението на мигачите дали ще се задейства този модул. Ако можеш сканирай и пусни схемата на свързване на този модул.
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
- Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia
за отварянето на багажника можеш ли да кажеш как става? мен това ме интересува, щото тия дето ми сожиха алармата (и както писах ми взеха 35 лв.) ми искат още 15-20 за да свържат и тая функция...desko написа:моята аларма струва 47лв. с две дистанциони две години гаранция управлява централно ел стакла и отварянето на багажника има обемен датчик шок датчик светодиод прогрмируема функция от дистанционото при дажане на контакт да заключва вратите ако натиснете дистанционото докато е в джобави и я отключите и не отворите врата да 10сек тя пак се заключва и пуска алармата
цена
аларма -47лв.
об. датчик-10лв.