Автоматична блокировка на бензинова помпа ford fiesta jeya
-
- потребител
- Регистриран: 26 окт 2006, 14:22
- Модел на автомобила: FORD Focus
- Status: Извън линия
Автоматична блокировка на бензинова помпа ford fiesta jeya
Вчера взех нова фиеста джия 97 г. и вътре имаше оставено като таберка текст на италиански който ми преведоха:
Пише: "Внимание! Това МПС е снабдено с допълнителен предпазен прекъсвач /реле/ на бензиновата помпа. Ако той бъде случайно задействан, после няма да е възможно да бъде включен двигателят. Ако пък бъде задействан, когато двигателят вече работи, ще изгаси двигателя автоматично. В упътването за употреба ще намерите допълнителни указания как да запалите отново двигателя."
Какво е това и кога се случва?
и как се оправя
Пише: "Внимание! Това МПС е снабдено с допълнителен предпазен прекъсвач /реле/ на бензиновата помпа. Ако той бъде случайно задействан, после няма да е възможно да бъде включен двигателят. Ако пък бъде задействан, когато двигателят вече работи, ще изгаси двигателя автоматично. В упътването за употреба ще намерите допълнителни указания как да запалите отново двигателя."
и как се оправя
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... sc&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
виж това дали ще ти помогне
виж това дали ще ти помогне
времето е като парите-никога не стига
- perfekt
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 13:21
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 TDCI DURATORQ
- Контакти:
Re: Автоматична блокировка на бензинова помпа ford fiesta j
Въпросният прекъсвач се намира долу вляво зад пластмасата и е червен на цвят.Той се задейства при ударga1 написа:Вчера взех нова фиеста джия 97 г. и вътре имаше оставено като таберка текст на италиански който ми преведоха:
и как се оправя
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2004, 15:18
- Модел на автомобила: Mondeo turnier 1.6 16V - 1994г.
- Контакти:
Ето това е
Немски-БЛЯК!предпазен клапан на бенз. помпа
Това също би ти свършило работа
Бензинова помпа
Сигурно има и други теми по въпроса, но не ми се търси повече

Това също би ти свършило работа

Сигурно има и други теми по въпроса, но не ми се търси повече