Проблем с ключ за фаровете - Мондео МК2
-
- потребител
- Регистриран: 08 юни 2011, 22:12
- Модел на автомобила: Mondeo
- Status: Извън линия
Проблем с ключ за фаровете - Мондео МК2
Здравейте,
от няколко дни имам следния проблем - задните габарити на колата (Мондео МК2 1.8 ТД) не светят, когато включа късите светлини, а предните светят. Освен тях не свети и таблото, както и осветлението на номера. Бушоните са наред, а когато завъртя ключа наляво, така че да светят или само левите, или само десните, тогава си светят както предните, така и задните габарити следователно и инсталацията би трябвало да е наред. И съмненията ми са насочени именно към този ключ на фаровете. Та въпроса ми е как мога да го сваля и евентуално дали мога да го почистя по някакъв начин ... или да се ориентирам към нов?
Благодаря!
от няколко дни имам следния проблем - задните габарити на колата (Мондео МК2 1.8 ТД) не светят, когато включа късите светлини, а предните светят. Освен тях не свети и таблото, както и осветлението на номера. Бушоните са наред, а когато завъртя ключа наляво, така че да светят или само левите, или само десните, тогава си светят както предните, така и задните габарити следователно и инсталацията би трябвало да е наред. И съмненията ми са насочени именно към този ключ на фаровете. Та въпроса ми е как мога да го сваля и евентуално дали мога да го почистя по някакъв начин ... или да се ориентирам към нов?
Благодаря!
- bikercho
- потребител
- Регистриран: 06 авг 2009, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 2.0 sedan Ghia,
Ford Mondeo MK1 2.0 sedan Ghia - Status: Извън линия
Re: Проблем с ключ за фаровете - Мондео МК2
Да на 99 % съм сигорен че е от него може да си поиграе човек да го почисти но не знам дали си заслужава защото това е често срещан проблем при Мондео мк1 и мк2 и няма гаранция че след известно време пак няма да прави същите мизерий най добре върви до някоя близка морга вземаш ключ за фаровете вървят около 20 тина лева и ако можеш го пробвай там на място и ако всичко е наред го вземаш слагаш го и си свиркаш