Електрическа помпа и печка
-
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2013, 16:09
- Модел на автомобила: ford galaxy 1.9tdi 2004
- Status: Извън линия
Електрическа помпа и печка
Здравейте,колеги от 3 - 4 месеца карам форд галакси 1.9 тди 2004 година имам печка която е към климатроника,но ме интересува при каква външна температура печката започва да работи.Аз съм от стара загора две сутрини ми показва вече,че е 2 градуса температурата,а печка не чувам да пали и има ли възможност да се промени температурата на запалването да пали на по висока температура ?
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Re: Електрическа помпа и печка
Аз нямам печка, но виж от прикачения файл ще ти свърши ли нещо работа. Доста модификации са, а и не знам с какво оборудване е колата ти.
-
- потребител
- Регистриран: 24 ное 2013, 15:51
- Модел на автомобила: Mondeo
Попринцип мисля че постоянно, когато и да я включиш да работи.
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Бъркаш! Има температурен датчик за външната температура.....Pinket написа:Попринцип мисля че постоянно, когато и да я включиш да работи.
-
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2015, 00:42
- Модел на автомобила: Galaxy
здравейте на всички аз имам един въпрос понеже не открих нищо за него тук . във форума и извън него
моя форд галакси е 2001 г 1,9 тди 115коня и има печка въпросът ми е къде се намират предпазителите и релето на печката че немога да ги намеря разбрах че са три предпазителя и едно реле ама немога да ги намеря къде са
благодаря на всчки предварително
моя форд галакси е 2001 г 1,9 тди 115коня и има печка въпросът ми е къде се намират предпазителите и релето на печката че немога да ги намеря разбрах че са три предпазителя и едно реле ама немога да ги намеря къде са
- perfekt
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 13:21
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 TDCI DURATORQ
- Контакти:
На Ford Galaxy - MK2,предпазителя е номер 29, реле за печката няма,има ECU,и то си е в нея.За повече инфо на ЛС или тел:0988805511angelsava написа:здравейте на всички аз имам един въпрос понеже не открих нищо за него тук . във форума и извън него