Комутатор
-
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2006, 14:53
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1,6i 1988
- Status: Извън линия
Комутатор
Има ли някои схема на комутатор на запалването за Ескорт 1,6 i , 1988, KE-Jetronic
Има ли някои колега с Ескорт като моя. Води се Saphir. Търся добър електричар за него.
Има ли някои колега с Ескорт като моя. Води се Saphir. Търся добър електричар за него.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Re: Комутатор
Карах Ескорт 1,3 87-ма година .
Смених му комутатор.
Комутатор или бачкал или не ... да да ама не .... моя си гаснеше кога си иска.
Няма какво да му въздействаш. Не му дири схема. Само ще си загубиш времето. Ако ти се занимава чопли не ми пречиш
Моя го намерих в морга за 20 лв.
П.С.
Не ми се искаше да ти пиша щото едва ли ще ме разбереш ... и аз няма си разбера но ще се опитам.
Начи моя прекъсваше някъде м/у буксата и самия комутатор.
Ако не си го отворил да изпокъсаш ... ако си го отворил се сещаш за кво говоря ... нямат запояване.
Предполагам ти трябва да видиш коя жичка(пътечка) на кое краче на буксата отива за да ги "прозвъниш".
Стария ми комутатор е някъде наличен.
Ако си ме разбрал и тва е питането и евентуално комутаторите са подобни ще го изтърбуша и ще меря и дано да помогна.
Смених му комутатор.
Комутатор или бачкал или не ... да да ама не .... моя си гаснеше кога си иска.
Няма какво да му въздействаш. Не му дири схема. Само ще си загубиш времето. Ако ти се занимава чопли не ми пречиш

Моя го намерих в морга за 20 лв.
П.С.
Не ми се искаше да ти пиша щото едва ли ще ме разбереш ... и аз няма си разбера но ще се опитам.
Начи моя прекъсваше някъде м/у буксата и самия комутатор.
Ако не си го отворил да изпокъсаш ... ако си го отворил се сещаш за кво говоря ... нямат запояване.
Предполагам ти трябва да видиш коя жичка(пътечка) на кое краче на буксата отива за да ги "прозвъниш".
Стария ми комутатор е някъде наличен.
Ако си ме разбрал и тва е питането и евентуално комутаторите са подобни ще го изтърбуша и ще меря и дано да помогна.