bosch "0 335 411 013" ?????????
-
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2005, 16:01
- Модел на автомобила: Ford FOCUS 1.8 TDCi 115ps
- Status: Извън линия
bosch "0 335 411 013" ?????????
Някой има ли инфо какво точно е това? Според нета е някакъв алармен модул ??????. Ако някой е наясно и има схема на свързване.......... ще съм му много благодарен да сподели....
ще пробвам да кача и снимка но нещо не ми дава, а тя е едва 40 тина к. ???????
Моля модераторите да ме светнат защо немога да кача 47К jpeg ?????

ще пробвам да кача и снимка но нещо не ми дава, а тя е едва 40 тина к. ???????
Моля модераторите да ме светнат защо немога да кача 47К jpeg ?????

-
- потребител
ами пише си го на кутийката на модула точно под надписа БОШ.....
Незнам защо, но немога да кача снимка???????
описание:
Черна кутийка с разнери 100х60х30мм. има 10 пина разделени на 2 куплунга и един пин с изолационно шлаухче на него. наркировката на пиновете е А B C S- и S+ 31 30 T+ T- E а на изолирания пин е Z. На кутийката има и две ушета за монтаж......
Най - отгоре пише БОШ, под него 0 335 411 013, под него 12V, Made in Malaysia, и маркировката на краката......
Незнам защо, но немога да кача снимка???????
описание:
Черна кутийка с разнери 100х60х30мм. има 10 пина разделени на 2 куплунга и един пин с изолационно шлаухче на него. наркировката на пиновете е А B C S- и S+ 31 30 T+ T- E а на изолирания пин е Z. На кутийката има и две ушета за монтаж......
Най - отгоре пише БОШ, под него 0 335 411 013, под него 12V, Made in Malaysia, и маркировката на краката......
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Re: bosch "0 335 411 013" ?????????
Ами защото си превишил квотата ти - то обикновено пише защо не ти разрешава да качиш файл.Jinxy написа:...Моля модераторите да ме светнат защо немога да кача 47К jpeg ?????
Айде - сега съм ти увеличил квотата - ама недей да качваш големи снимки - преработвай ги с някоя програмка, за да им намалиш обема.
Пък за черпенето ще се разбереме някак си

-
- потребител
то за черпенето няма проблеми, но аз нищо не съм качвал от 100 - 120 години
. то наистина излязоха половин страница със съобщения за грешка но нито едно нормално ????? мислех да ги копна и приложа, но.................. маината му.............. нали сега вече трябва да стане................
Само не ме питаите защо е това голямо черно петно.......... като се кликне върху нея се вижда добре.....

Само не ме питаите защо е това голямо черно петно.......... като се кликне върху нея се вижда добре.....
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Google каза
суич на алармата
Иди на
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... osi_widget" onclick="window.open(this.href);return false;
да си я видиш джаджата
Тук има сходна с много детайли по инсталирането на цялата аларма
http://www.autoelectric.ru/autoalarm/bo ... /aa20i.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Иди на
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... osi_widget" onclick="window.open(this.href);return false;
да си я видиш джаджата

Тук има сходна с много детайли по инсталирането на цялата аларма
http://www.autoelectric.ru/autoalarm/bo ... /aa20i.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Не че е от кой знае какво значение, но виж приложения файл.Jinxy написа:то за черпенето няма проблеми, но аз нищо не съм качвал от 100 - 120 години![]()
![]()
. то наистина излязоха половин страница със съобщения за грешка но нито едно нормално ????? мислех да ги копна и приложа, но.................. маината му.............. нали сега вече трябва да стане................
.....