Стопа за мъгла работи но....
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
Стопа за мъгла работи но....
Значи на Сиерата попринцип свети само 1 стоп за мъгла,на другото място просто няма фасонка...и питането ми е -искам да сложа и от другата страна,тоест ако вържа крушка от другия стоп ще свети ли по слабо....аз мисля че да,но как да го направя за да ми светят и двата еднакво.Благодаря предварително 

- FordSierra1.6L
- потребител
да знам че е направен така но аз много не го използвам и искам да си го направя да ми свети и от другата страна.мерси все пак но искам си го направя да свети и от двете страни че така не ми харесва.Кажете какво да направя че да ми свети равномерна светлина и от двете страни.kEFi написа:По принцип нарочно е направен така - за да е ясно, че е фар за мъгла, а не стоп примерно..а и да не заслепява..много...
Може да си го приспособиш, но според мен по-добре не го прави!
-
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2005, 22:55
- Модел на автомобила: Форд Орион 1,6 I EFI CLX
При мен си имаше фасунга, но просто нямаше крушка. Имаше едно плостмасово кръгче с две крачета за отчупване.което прикриваше цокала. Явно някой е мислил универсален панел който да се монтира и на автомобили за Великобритания. Сложих крушка и сега двата светят еднакво, няма разлика. Вярно е, че се възприема като стоп, така че не знам дали трябва да се прави.
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Ами на моето мондео фабрично светят и от двете страни. А за свързването виж картинката по-долу - смятам, че ще се ориентирашFordSierra1.6L написа:да знам че е направен така но аз много не го използвам и искам да си го направя да ми свети и от другата страна.мерси все пак но искам си го направя да свети и от двете страни че така не ми харесва.Кажете какво да направя че да ми свети равномерна светлина и от двете страни.kEFi написа:По принцип нарочно е направен така - за да е ясно, че е фар за мъгла, а не стоп примерно..а и да не заслепява..много...
Може да си го приспособиш, но според мен по-добре не го прави!

- FordSierra1.6L
- потребител
-
- потребител
- Регистриран: 27 сеп 2006, 19:09
- Модел на автомобила: mondeo tdi
okbobios написа:kEFi написа:Ми щото на Омегата така са решили, после помислили и взели че я спряли от производствоbobios написа:А що на Омегата си е фабрично и от двете страни колега?
Да ама и Мондеото е така умнико. Имам ги и двете и ти казвам, че е много по голям клас от Мондеото.
умнико!!!
нИдеЙ така![]()
paci