Проблем бензинова помпа на ескорт 1.6 инж. 88 год.
-
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2005, 18:55
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 Zetec ST
- Контакти:
- Status: Извън линия
Проблем бензинова помпа на ескорт 1.6 инж. 88 год.
Колеги!Един приател има проблем с ескорта си 1.6 инжекция 90 коня 88 година!Проблема е: Вчера не е могъл да запали защото помпата не е въртяла,малко след това се е оправила от самосебе си и всичко е било ок до тази вечер !Пак същото,но траино!Проверихме бушона-здрав е,няма аларма която да е болкирала помпата! всичко друго е ок.Има гориво!Дали може да е от някакво реле,и дали тези ескорти имат защита като EFI 1.6?Ако има реле как мога да го проверя.Утре предстои да проверим помпата дали е външна и ако да, да проверим дали стига ток до нея,а ако е потопяема и е скрита между купето и резервоара ще теглиме на сервиз!
- кака Лара
- потребител
- Регистриран: 07 яну 2007, 15:26
- Модел на автомобила: Fiesta 95 1.3
Надявам се автора да не се сърди, че ще ползвам темата му да постна моя зов за помощ, но не ми се пуска нова тема за сходен проблем.
Фиаското ми не пали. Мъжа ми се е заинатил, 4е той ще я оправи, от което мен само ме хваща страх
Проблема е , 4е не стига ток до бензиновата помпа. Сега се е метнал да проверява кой от кабелите е прекъснат. Слу4айно да ви се намира ел. схема ?
Фиаското ми не пали. Мъжа ми се е заинатил, 4е той ще я оправи, от което мен само ме хваща страх

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Щом няма ток - да провери прекъсвача. За повече информация по въпросакака Лара написа:Надявам се автора да не се сърди, че ще ползвам темата му да постна моя зов за помощ, но не ми се пуска нова тема за сходен проблем.
Фиаското ми не пали. Мъжа ми се е заинатил, 4е той ще я оправи, от което мен само ме хваща страхПроблема е , 4е не стига ток до бензиновата помпа. Сега се е метнал да проверява кой от кабелите е прекъснат. Слу4айно да ви се намира ел. схема ?