C-Max проблем със задно ляво стъкло
- cmax_de
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2014, 16:41
- Модел на автомобила: Ford C-Max Style+ 2.0 TDCi PowerShift
- Status: Извън линия
C-Max проблем със задно ляво стъкло
Поредната тема, за която искам да се допитам да Вашето мнение. Надявам се раздела да е правилен.
Преди известно време установих, че като натисна бутона за вдигане на задно ляво стъкло, малко преди достигане на затворено положение спира и се сваля малко. Според мен сработва защитата от прищипване. За да успея да го затворя, трябва малко по малко да го вдигам. Получава се както от бутона на тази врата, така и от централния панел на шофьорската врата.
Как би могло да се оправи това?
Благодаря предварително!
Преди известно време установих, че като натисна бутона за вдигане на задно ляво стъкло, малко преди достигане на затворено положение спира и се сваля малко. Според мен сработва защитата от прищипване. За да успея да го затворя, трябва малко по малко да го вдигам. Получава се както от бутона на тази врата, така и от централния панел на шофьорската врата.
Как би могло да се оправи това?
Благодаря предварително!
- Jhereg
- потребител
- Регистриран: 14 юни 2016, 22:46
- Модел на автомобила: C- Max 1.6 TDCI- 2004
- Status: Извън линия
Re: C-Max проблем със задно ляво стъкло
Виж дали нещо не пречи в канала по който се движи съклото. Или дали самият канал не се е деформирал. При мен така се получаваше, когато сложих ветробраните. След като се наместиха и залепнаха хубаво, вече няма проблем.