Въпрос за чистачките
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
- Status: Извън линия
Въпрос за чистачките
Здравейте.
Имам следния въпрос. На лостчето за чистачките имам ключе за промяна на интервала на включване на чистачките, но нещо не работи. Предполагам че е сменян самия превключвател и затова. Има ли възможност тази екстра да проработи по някакъв начин. Предполагам че ще трябва да се добави някакво реле или нещо друго.
Имам следния въпрос. На лостчето за чистачките имам ключе за промяна на интервала на включване на чистачките, но нещо не работи. Предполагам че е сменян самия превключвател и затова. Има ли възможност тази екстра да проработи по някакъв начин. Предполагам че ще трябва да се добави някакво реле или нещо друго.
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
- Status: Извън линия
След ровене по схемите установих че релето го имам, щом работи интервала на чистачките, ама не работи това с промяната на интервала. Някой да знае как става тази промяна. Така като гледам схемите май трябва да има нещо като резистор или нещо подобно в самия ключ ама не съм сигурен. Ще съм благодарен ако някой който е разглобявал такъв ключ и знае нещо по въпроса да сподели с мен и останалите.