ел стъкла

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra
Status: Извън линия

ел стъкла

Мнение от jojo » 16 апр 2007, 21:49

имам проблем с ел стъклата на сиера,още не за смяна моторчетата но не ми зацепва някой път става,но вече много рядко гледах да не опира по корите някъде ама не .та му се чудя какво да е и как да оправя.ако имате предложения казвайте :)

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 16 апр 2007, 22:23

и аз имам подобен проблем, шофьорското стъкло някога не се отваря. имах случай при който седях няколко часа и ръчках копчето докато се затвори защото не мога да оставя така колата все пак :)

Потребителски аватар
Ianislav
потребител
потребител
Регистриран: 05 дек 2006, 06:04
Модел на автомобила: Fiesta 1.3mi 95-та

Мнение от Ianislav » 16 апр 2007, 23:29

аз лятото имам този проблем но не с шофьорското а с дясното стъкло което не се отваря толкова често. Закарах колата на майстор познат който ми обясни от къде идва проблема. Заначи при жегата и нередовното отваряне нещо в моторчето слепвало (не разбрах точно какво). Хвана едно чукче и почукваше леко по долната част на мотора и след няколко пъти се оправи :) От време на време ми прави пак същите проблеми но с малко повече инатлък се оправя. Вариант 2 е да са зацапани копчетата. При мен са долу на вратата и се пълнят с пепел и всевъзможни боклуци. Взимаш си едно спреиче с накрайник и пръскаш няколко пъти в улеите. зачистваш и е като ново. Дано съм ти бил полезен :)
п.п. майстора каза че щом моторчето имало такива признаци било на доизживяване...поне ме успокой че не са много скъпи :)
Може да съм бавен,но съм музикален ;)

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra

Мнение от jojo » 17 апр 2007, 15:17

mersi ще пробвам,щото колата е бая зацапана но се съмнявам вече в механизма но в моторчето го усещам, че има живот.при мен се отлепя но много малко на мм и зацепва.мерси :)

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”