ЧИП
- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
- Status: Извън линия
Re:
Трол написа:аз съм скептик относно чипосване на тия двигатели.
иначе ако поровиш по-внимателно ще видиш един тип, който от Германия изпраща чипа, пробваш го и ако ти хареса пращаш парите. И е по-евтино от Digital и подобните им.
Аз бях срещнал този човек в един форум , много се зарибих обаче сега нещо не влиза във форума и не мога да го намеря. Имам парите ама него го няма

Продавам си колата !
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Re:
Brezel - http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=16211" onclick="window.open(this.href);return false;Cougar написа:Трол написа:аз съм скептик относно чипосване на тия двигатели.
иначе ако поровиш по-внимателно ще видиш един тип, който от Германия изпраща чипа, пробваш го и ако ти хареса пращаш парите. И е по-евтино от Digital и подобните им.
Аз бях срещнал този човек в един форум , много се зарибих обаче сега нещо не влиза във форума и не мога да го намеря. Имам парите ама него го нямаАко знаеш нещо повече, ще те помоля да споделиш.
МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 9:58
Поради зачестилите запитвания от нови членове на форума , дали се занимавам все още с чиптунинг искам да кажа:
-ДА, занимавам се все още с чипове и смятам още дълги години да го правя. Темата не се актуализира често понеже е в комерсиалния раздел и само определени хора могат да пишат в него.
Поздрави
Айде и кажете после резултати.12.Колко струва един тунингчип?
Атмосферен мотор (мотор без турбо) = 100 лева
Турбомотор = 200 лева
Файл за ОБД тунинг = 200 лева
Файл за EDC16 компютър или автомобил произведен след 2004та =300 лева
В цената е включена и доставката.
КОНТАКТ
Богомил Богомилов
тел. 0049 30 51067357 (домашен)
тел. 0049 177 4067124 (мобилен)
мейл mzetz@mail.bg