МОНДЕО тунинг??

Потребителски аватар
energy76us
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin
Контакти:
Status: Извън линия

Re: МОНДЕО тунинг??

Мнение от energy76us » 13 юни 2008, 18:40

Нещо криво си ме разбрал Kocko,ама нема значение, ;): Темата беше отправена към друг :arrow: Пък да коментираме японките,нема смисъл,поне на мен няма нужда ;;): имам 50 тина хиляди км зад волана на такова Чудо,няама по дурако устойчиво .Сега си карам фордуу,шот попраснах и ми се вози ,не ми се бяага :)

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 13 юни 2008, 19:00

_friends_ Няма грижи. Извинявай
Изображение Изображение

focusfocus
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2008, 11:47
Модел на автомобила: focus; 2002, Zetec 1.8 benzin, 16 V

Мнение от focusfocus » 13 юни 2008, 21:46

Плащането става през paypal (първообраза на epay.bg), идва за около 5-7 дни.

Плащаш мито и ддс.

Speed
потребител
потребител
Регистриран: 18 дек 2006, 16:53
Модел на автомобила: Ford Mondeo

Мнение от Speed » 13 юни 2008, 22:30

Kocko написа:1. Тунингът не е наука.

2. Ти не говориш за турбиниране в предния си пост за Хондата, а за повишаване на компресия, еку и генерация. Това са 2 съвсем различни неща.
Имам приятел със 1.6 хонда турбо на 210 коня на дино на колелата, но това е съвсем друга тема. Една черна американска версия, може да си я виждал.

3. Аз на снимки не виждам коне. Виждам един радиатор и едни хубави джанти.

4. В този форум има няколко души, които са направили Форд проекти. Не помня да съм виждал твой проект там. Ако наистина направиш Мондеото, евала. С удоволствие ще дойда някъде да пием по бира и да споделиш опит. Но мерене на пи*ки със сток коли... няма нужда. Направи си малко труд, вместо да се биеш по гърдите колко як тунинг с направил, вземи снимай малко, обясни кое, какво, как е станало. Сложи малко данни.
Прав си че Диск има такава тема. АКо не ме лъже паметта, този проект е започнат преди 5-6 години, може и повече. Поклон пред познанията, волята и желанието да се довърши този проект.

5. Възможно е да бъркам за тунинг.бг Бат Гого, баче Кико... не знам. Аз помня преди 7-8 години едни видни калибра-тунинг фенчета искаха да са известни и някак си ми се върти в главата, че те го почнаха, също като YES-racing-a, но е напълно възможно да бъркам за това. Извинявам се за което.

Нищо лично в този пост, не се заяждам. Фен съм си на Фордчета и винаги съм бил малко или много. Самият факт, че са такъв обект на извращения в Англия, доказва че са кола, която може много. Просто не обичам подобни постове, в които някой едва ли не казва "аз ако имам Х-на брой пари, такава яка машина ще направя..." В повечето случаи това не се случва. Или правиш или не правиш. Ако наистина правиш, покажи труда си, не мисля че те е срам... ;)
Не правя турбо кола защото нямам наличната сума !
Преди три дена смлях мотора заради една моя грешка във връщането на предавките .
Сега както бях се запалил по вълна оптичен тунинк отново ме навяха мислите за "перфомс"
така и така ще търся нов мотор .....
И да не кажеш ,че сега се измъквам на ЛС имаш линк към една тема във един друг форум !
Ща не неща ще купувам мотор и определено няма да влезе стоков в коша !
Пък после живот и здраве ще продължа оптиката от темата която ще прочетеш .
Подобренията който имах по мотора който вече е за вторични няма как да ти ги покажа документирано защото тогава не си пуснах тема във въпросният форум ,все се каних и един ден след токов удар ми гръмна компа та всичко замина като снимков материал ,пък и паметта на апарата бях изчистил .....

Потребителски аватар
фЪстЪк
потребител
потребител
Регистриран: 09 май 2008, 21:11
Модел на автомобила: Мондео 2i вече бившо
Браво 2i върви като рАзпРаНоо :)

Мнение от фЪстЪк » 18 юни 2008, 17:23

Их че се надъхах те 1,8 летят пък мойта 2,0-ка - тцъ тцъ баси яката бИгачка съм имал ще взема да чета по-често тука и после излитам :lol: *00147* *00143*

Отговори

Върни се в “Силов тунинг”