МОНДЕО тунинг??
- energy76us
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
- Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin - Местоположение: Sofia
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: МОНДЕО тунинг??
Нещо криво си ме разбрал Kocko,ама нема значение,
Темата беше отправена към друг
Пък да коментираме японките,нема смисъл,поне на мен няма нужда
имам 50 тина хиляди км зад волана на такова Чудо,няама по дурако устойчиво .Сега си карам фордуу,шот попраснах и ми се вози ,не ми се бяага 

-
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2008, 11:47
- Модел на автомобила: focus; 2002, Zetec 1.8 benzin, 16 V
Плащането става през paypal (първообраза на epay.bg), идва за около 5-7 дни.
Плащаш мито и ддс.
Плащаш мито и ддс.
-
- потребител
- Регистриран: 18 дек 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
Не правя турбо кола защото нямам наличната сума !Kocko написа:1. Тунингът не е наука.
2. Ти не говориш за турбиниране в предния си пост за Хондата, а за повишаване на компресия, еку и генерация. Това са 2 съвсем различни неща.
Имам приятел със 1.6 хонда турбо на 210 коня на дино на колелата, но това е съвсем друга тема. Една черна американска версия, може да си я виждал.
3. Аз на снимки не виждам коне. Виждам един радиатор и едни хубави джанти.
4. В този форум има няколко души, които са направили Форд проекти. Не помня да съм виждал твой проект там. Ако наистина направиш Мондеото, евала. С удоволствие ще дойда някъде да пием по бира и да споделиш опит. Но мерене на пи*ки със сток коли... няма нужда. Направи си малко труд, вместо да се биеш по гърдите колко як тунинг с направил, вземи снимай малко, обясни кое, какво, как е станало. Сложи малко данни.
Прав си че Диск има такава тема. АКо не ме лъже паметта, този проект е започнат преди 5-6 години, може и повече. Поклон пред познанията, волята и желанието да се довърши този проект.
5. Възможно е да бъркам за тунинг.бг Бат Гого, баче Кико... не знам. Аз помня преди 7-8 години едни видни калибра-тунинг фенчета искаха да са известни и някак си ми се върти в главата, че те го почнаха, също като YES-racing-a, но е напълно възможно да бъркам за това. Извинявам се за което.
Нищо лично в този пост, не се заяждам. Фен съм си на Фордчета и винаги съм бил малко или много. Самият факт, че са такъв обект на извращения в Англия, доказва че са кола, която може много. Просто не обичам подобни постове, в които някой едва ли не казва "аз ако имам Х-на брой пари, такава яка машина ще направя..." В повечето случаи това не се случва. Или правиш или не правиш. Ако наистина правиш, покажи труда си, не мисля че те е срам...
Преди три дена смлях мотора заради една моя грешка във връщането на предавките .
Сега както бях се запалил по вълна оптичен тунинк отново ме навяха мислите за "перфомс"
така и така ще търся нов мотор .....
И да не кажеш ,че сега се измъквам на ЛС имаш линк към една тема във един друг форум !
Ща не неща ще купувам мотор и определено няма да влезе стоков в коша !
Пък после живот и здраве ще продължа оптиката от темата която ще прочетеш .
Подобренията който имах по мотора който вече е за вторични няма как да ти ги покажа документирано защото тогава не си пуснах тема във въпросният форум ,все се каних и един ден след токов удар ми гръмна компа та всичко замина като снимков материал ,пък и паметта на апарата бях изчистил .....
- фЪстЪк
- потребител
- Регистриран: 09 май 2008, 21:11
- Модел на автомобила: Мондео 2i вече бившо
Браво 2i върви като рАзпРаНоо :) - Status: Извън линия
Их че се надъхах те 1,8 летят пък мойта 2,0-ка - тцъ тцъ баси яката бИгачка съм имал ще взема да чета по-често тука и после излитам